Şimdi Ara

vestel klima alırken dikkat!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıcaklar bastırınca vestelden klima aldım, 10 gün sonraya gün verdiler, bayi tanıdıktı ayıp olmasın diye geri vermedim ve 10 gün bekledim. randevu günü gelince kaçta geliyorsunuz diye aradım, "gelemiyoruz 5 gün sonra gelebiliriz" dediler. başka söze gerek yok sanırım. vestel mi? bir daha asla!! bu sene aldığınız klimayı ancak seneye kullanabilirsiniz...

bir servis randevu verdiğinde ne pahasına olursa olsun o gün gelmeli. ona göre işimizi gücümüzü ayarlıyoruz, dalga geçer gibi randevu tarihini 5 gün ertelemek nedir ya???

Vestel reklamlarda çok iyi ama üç beş kişiyle servis işini halletmeye çalışıyor sanırım.

• vestel almasaydınız keşke. servisi bırakın mal zaten dandik
  • bilemedik
  • vermis oldugunuz bilgiler icin tesekkur ederim bugun bir cihaz hakkinda detayli bilgiye ulastiktan sonra almakti niyetim cihazin dandik olmasi isi bozdu ama servis agi genis diyecektim o daha dandikmis tsk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Pm.

yumurta kapıya geince alırsak olcagı bu servisde değilki kabehat sende

ne lakası var arakadaşım sanki herkeze yıllık bir klima hakkı veriyorlarda bu arkadaşmı almamış. İnsanların parasal yada mekansal bir sürrü engelleri olabilir. Sanki bakkaldan ekmek alır gibi muamele yapıyosun. Belki senin için fazla değil ama çoğu insan için 1000 tl üzeri rakmalr mühim rakmalar.
  • Vestelin yan sanayisi olan seg marka klima aldim servis 2 gun icersinde gelip kurulumu yapti ve servisten cok ama cok memnun kaldim,urunu zaten ucuz diye aldik dandik olabilir ama biz servisten cok ama cok memnun kaldik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyide dün(27 temmuz) samsung servis merkezini aradım bakırköy samsung boracay 9000 lik klima alacağım ne zaman montajı olur dedim 18 ağustos günü dediler :) başkasına kurulum yaptırırsam garanti dışı kalırmış :D
    neden samsung alayımki dedim o zaman gider başka marka alırım.Müşteri hizmetlerini arayın dedi aradım işte yaz mevsimide öylede böylede ramazan bitince yaz bitince ben ne yapayım kurulan klimayı banane arkadaş işe adam alın servisi çoğaltın ben anlamam dedim kapattım.Kimkime dum duma samsung bitmiş okeye dönüyor.

Demekki önce sormak faydalı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 28 Temmuz 2012; 13:24:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba.27 Temmuzda vestel inverter 9000 btu satın almasını gerçekleştirdim. dun teslim edildi.bugun de sorunsuz kurulum yapıldı. işe geldiğim için çok fazla kullanamadım ama normal modda 31 dereceden 30 dakikada 29 dereceye düşürdü. normal mı. oda yaklaşık 16 m2
  • vestel klima alanlar bir orum olucak servis elektrik bağlantısı yapmıyormuş duyduğum kadarıyla siz ne yaptınız servis mi yaptı başkası mı ?
  • Hiçbir servis yapmaz, görevleride değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhen41

Merhaba.27 Temmuzda vestel inverter 9000 btu satın almasını gerçekleştirdim. dun teslim edildi.bugun de sorunsuz kurulum yapıldı. işe geldiğim için çok fazla kullanamadım ama normal modda 31 dereceden 30 dakikada 29 dereceye düşürdü. normal mı. oda yaklaşık 16 m2

abi sen ne yaptın yha en az 24-25 e kadar düşürmesi lazım. vestel çok kötü hizmet servis hiç takmıyolar müşteriyi
  • yarım saatte 24-25 e mı dusmesi lazım.kumandanın uzerındekı sensorler 29 olarak algıladı ama dısarısıyla bayagı fark olustu. dereceyle olcmedım yanı
  • pEEKmeeZ nickli kardeşim klima hakkında ne kadar bilgin var.herkes samsung servislerinden şikayetçi sen samsung bakıyorsun. bugun kurulum yapan servis ageyt iyiydi,vakumlama makınası getırmemısler.bırı kurulumu yaparken diğeri makineyi aldı.sırf eleştiri için yapmayalım.bilgin varsa konus
  • kumandadan kaça ayarlıydı ? kaç m2de kullanıyorsunuz
  • kumanda 25 dereceye ayarlıydı,16 m2 de kullanıyorum. sadece denem ıcın actım,sonrada kapatıp cıktım.mınımumda calıstırmadım yanı
  • 25 derece alın fanı otomata alın böylelece ınvertere geçtiginide duyabilirsiniz.
    Ağız çıkış sıcaklıgı içinde orta fan hızına alınız 18 dereceye ayarlayınız kapı açın 10-15 dakika sonra digital derece ile agız çıkış sıcaklıgı ölçün 9 köy arkadaşda vardı onlardan 9 derece ise iyidir.
  • quote:

pEEKmeeZ nickli kardeşim klima hakkında ne kadar bilgin var.herkes samsung servislerinden şikayetçi sen samsung bakıyorsun. bugun kurulum yapan servis ageyt iyiydi,vakumlama makınası getırmemısler.bırı kurulumu yaparken diğeri makineyi aldı.sırf eleştiri için yapmayalım.bilgin varsa konus

doğru söylemek gerekirse hiç bilgim yok. o kadar kötü olduğunu bilmiyordum servisin.
    bana yarım saatte 2 derece garip geldi. o zaman serinlemek için 3-4 saat beklicezmi ? bizim orada bi cami var. yaklaşık 60 m2 küçük bir bölümü var. 46000 btü lük 2 klima var iki tarafta. tam ortasındaki derece 1 saatte falan 32 dsereceden 24-26 dereceye getiriyor hemde 50-60 kişi dolunca. onda bile klimanın başına geçiyom bek serinlemediğim için 17-18-19-20 arası falan gösteriyo klimanın üstündeki derece. klima 16 ya ayarlı. daha yeniyim bilgim yok artık öğrenecez üstadlar.

• quote:

pEEKmeeZ nickli kardeşim klima hakkında ne kadar bilgin var.herkes samsung servislerinden şikayetçi sen samsung bakıyorsun. bugun kurulum yapan servis ageyt iyiydi,vakumlama makınası getırmemısler.bırı kurulumu yaparken diğeri makineyi aldı.sırf eleştiri için yapmayalım.bilgin varsa konus

samsunga iyi demiyorum hiç bilgim yok ama vestelin (genellikle) kötü olduğunu söylüyorum reklamları çok iyi ama hizmetleri servisleri kötü
  • vestel zaten genel anlamda iyi değil ama bir model ithal kliması iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.