Yaptım hocam +7gb daha geldi |
VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) (296. sayfa)
-
-
benim faturam 14.10.2024 tarihinde ödeme tarihi öncesinde başvuru yapayım mı yoksa ödeme yapmadan da başvuru yapabilir miyim sizce
-
Borcunuzu ödeyip, öyle başvuru yapın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Iadeniz geldi mi?
İade yapıldıysa sizin numarada alacak görünür
e devlet üzerinden veya Türktelekom sitesinden sorgulayın alacağınız varsa kendi adınıza inan yazarak alabilirsiniz
onlineislemler.turktelekom.com.trhttps://onlineislemler.turktelekom.com.tr/borc-alacak-sorgulama/mobil
Bugün itibariyle Bimcell'e geçiş yaptım. En azından ön ödemeli hat, paket değişikliği falan yaparım pahalı gelirse.
Ben adadan elendim size bol şanslar.
-
Türktelekom dan Bimcell e geçtiniz değil mi?
-
Henüz iadem yapılmamış. Dün gönderdiğim dilekçe TT Mobil'e iletilmiş fakat firma henüz cevap vermemiş olarak görünüyor.
evet geçiş 20'deydim
sim kart değişikliğine rağmen banka sim blokesi olmadı
-
Aslında bu Bi açık demek ki bloke olmaması.
Güvenlik nedeniyle bloke olması lazım
Sistem operatörü baz alıyor sanki
Sim seri numarasını alsa blok ederdi
Hemen blokesini kaldırabileceğiniz banka varsa uygulamayı sıfırlayıp tekrardan girmeyi denermisiniz
Uygulama kaldırılıp yüklenirse sim bloke olur. Uygulama telefona tanımlı olduğu için bloke olmuyor. Tanımlama iptal olursa bloke geliyor.
-
Demek ki bloke koyacak o zaman
Evet
-
Arkadaşlar, eski bir Vestelcelli olarak faydalı olabileceğini düşünüyorum
Bimcell Numara Taşımaya 13 GB +750 DK +250 SMS 160 TL+TKÜ | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
-
Hocam yapılan zammi en az 12 punto yazarak bildirilmesi nerede yaşıyor hocam, tuketici hakem heyetine gidecegim. Bir de Fatura üst limiti 100 lira belirlememe rağmen 5 eylülde %400 zam yapılıyor. Sms gelmesi gerekir di gelmedi. Bunu da belirtecegim. Turktelekom sms gelmediğini kabul ediyor ama bana çözüm sunmadilar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kampanya sanki yeni hat alanlara özel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem yeni hat, hem taşıma. Numara taşıyarak faydalandım
-
Hayırlı olsun hocam. Enflasyon etkeni olmasa gelecek ay bende geçerdim de muhtemelen yıl başında en ucuz paket 200 üstüne çıkacak. Telekomdan yıllık paket almak daha iyi gibi. Ona da zam gelmezse 🐸
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternette 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun diye aratın.
Bu kanunun " İkinci Kısım Genel Esaslar Temel İlkeler" başlığı altında Madde 4'te " Sözleşmeler ile bilgilendirmeler en az 12 punto büyüklüğünde ve açıkça anlaşılacak şekilde yazılmalıdır" diye yazıyor.
Buradan anlaşılması gereken sadece "zam" değil, sözleşmenizin şartlarında yapılacak her türlü değişikliktir. Aslında bu madde zamdan çok daha fazlasını kapsıyor.
4 numaralı maddeyi de şikayetinize ekleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passero -- 12 Ekim 2024; 21:55:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X