Fatura içeriğinizi dikkatle inceleyin. Arka sayfadaki açıklamalar bölümünde içerikle ilgili bilgi yazar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) (298. sayfa)
-
-
Bende 2 fatura ödedim arkadasın dedıgı gıbı naysta mesela 2 fatura görünüyordu tek pdf var bende de yüksek olan sadece 55 tl ve 225 tl ödedim vestelcell geçiş tarifesi için emniyete geçmiştim 14 ünde 80 tl faturasıza geçiş ücreti ve kalan ayların telsizi toplam alıyordu diye biliyorum
-
Uygulama geçmiş faturalar da sadece 225 Tl mi görünüyor ?
55 ödediğinde görünmesi lazım
tek görünüyorsa 280,41 görünmesi lazım
müşteri hizmetlerinden 55 tl ne bedeli olduğunu sormadınız mı ?
Fazla ödendi ise borç alacak kısmında alacak olarak görünür e devletten veya adresten bakabilirsiniz
onlineislemler.turktelekom.com.trhttps://onlineislemler.turktelekom.com.tr/borc-alacak-sorgulama/mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
55 bence 14 eylül ile 26 eylül arası yeni emniyet 5 gb in gunluk kullanım a karsılık gelen bedeli aylık 90tl uygulamada görünüyordu ama öncesinde odedığım ıcın faturasını göremedim
-
Uygulamadan bakın burada başka fatura var mı ?
90 TL den 14 ile 26 arası 13 Günlük fatura çıktıysa dediğiniz gibi olabilir ama en kesin cevabı müşteri hizmetlerinden alırsınız
Borç alacak görünmüyor e devletten hat babamın hafta sonu ararım Mh yi teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yeni tarife ile eski tarife Faturalandırılmış
Yüksek olanda 2024 sene sonuna kadar olan vergiler alınmış
55 TL lik fatura da yok
Sene sonuna kadar telsiz kullanım vergisi alınmayacak
Hocam ne kadar oldu güncel tarifeler?
Birde eski yapanlar zamsız mi ödeyecek 12 ay yoksa onlara da mı zam geldi?
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159763894
Eski yapanlar tabi zamsız ödeyecek . Taahhüt vermenin mantığı budur zaten
-
Hocam bu Telekomun EGM hariç başka kamu tarifesi var mı fiyatlar ne kadar?
Müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz
Siteden kaldırmışlar görünmüyor
-
Bir aydır faturasızda bekliyorum. Dün fatura kesim tarihiydi. Avantajlı teklifleri görebilmek için faturasızda en az ne kadar süre beklemek gerekiyor?
Ben galiba net gsm e geçecegim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bimcell'e geçtim uğraşamayacağım bunlarla. adayı terk ettim arkadaşlar. :D
-
26 Eylül'de faturasıza geçiş yapmıştım. Halen faturasızda duruyorum. Burada yazdığınız tarife teklifleri size faturasıza geçiş yaptıktan ne kadar süre sonra sunulmuştu?
Bana henüz böyle bir teklif yok. Bu teklifleri uygulama içinde " size özel" bölümünden mi görüyoruz?
Uygulamada görünmez faturalı geçiş menüsüne bakın.
Aynı linkten ben de baktım fakat ben faturasızda olduğum için, bende faturalı teklifler çıkmıyor. Faturalı teklifi nereden görebilirim?
Teklifler bölümünde bunlar çıkmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X