Şimdi Ara

VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.230
Cevap
57
Favori
318.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • scirocco 1.4 tsi lpdi vialle montaj fiyatı nedir?

122 hp 160 hp fiyatları değişiyor mu ?

bunlar sciroccoda 2009-2014 arası üretimdeki motorlardır.

farklı senelere göre uyum değişiklikleri oluyor mu?

ona göre 2. el araç düşünüyorum. kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkniysrc

scirocco 1.4 tsi lpdi vialle montaj fiyatı nedir?

122 hp 160 hp fiyatları değişiyor mu ?

bunlar sciroccoda 2009-2014 arası üretimdeki motorlardır.

farklı senelere göre uyum değişiklikleri oluyor mu?

ona göre 2. el araç düşünüyorum. kolay gelsin.

122 - 160 tum araclara aynı ucreti var. 2009-2014 serisindeki tum TSI motorlara uyumlu.
  • Volvo xc60 2.0 t 203 beygir
    bu model araca uygun lpg kiti var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vialleyi passat 1.4 122 hp ye taktırmayı düşünüyorum aynı zaman da araca hp arttrımı için yazılım chip her neyse uygulansa nasıl olur veya uygulayan var mı? Yakıttan tasarruf edilecek ve bir de performans artarsa tadından yenmez diye düşünüyorum

• 1.8 160bg VW cc aracımla
    20000km oldu sıkıntı yok.
    Lieberter senin kaç oldu km
    En deneyimlimiz sensin sonuçta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar 2. el olarak 2009-2012 Mitsubishi LAncer 1.8 otoMATİk veya 2010 -2011 MAZDA 3 Otomatik araçlardan birini almayı planlıyorum..

Alır almaz lpg taktırmak istiyorum ama hangi kiti- nerede- nasıl taktırmalıyım ki en az 100 bin km bana sorun çıkarmadan başımı ağrıtmadan kullanabileyim???

ayrıca LPG sisteminde 3000 devire kadar sadece LPG de 3000 - 4000 devir arası benzin + LPG ile 4000 devir üstü sadece BENZİNLE çalışsın ayrıca pedala tam gaz yüklenildiğinde devirden bağımsız doğrudan BENZİNE geçen bi LPG sistemi istiyorum...

bu saydıkalrım OBD li ve yazılımlı sistemlerle rahatlıkla yapılabilir mi??? araçta pedala basış hızını-basıncını ölçen bi aparat bağlamak gerekir mi???
  • wasiyet kullanıcısına yanıt
    merhaba sizin araca likid sistem olarak vialle nin LiquidSi ürünü takılıyor.. 1100 euro civari montaj fiyati..

prins de,zavoli de ve brc de GDİ kia ve hyundai harici sıvı sistem montajı yapilmıyor ... en azından ben hala daha öyle biliyorum MPİ motorlara sıvı sistem sadece vialle liquidsi ve icom marka turkiyede uygulanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uakoc

Vialleyi passat 1.4 122 hp ye taktırmayı düşünüyorum aynı zaman da araca hp arttrımı için yazılım chip her neyse uygulansa nasıl olur veya uygulayan var mı? Yakıttan tasarruf edilecek ve bir de performans artarsa tadından yenmez diye düşünüyorum

vialle lpdi rahatlıkla taktırabilirsiniz... motor kodu uyumlu olursa..
    güc olarak 180 hp ye kadar sorun olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostiki

selamlar 2. el olarak 2009-2012 Mitsubishi LAncer 1.8 otoMATİk veya 2010 -2011 MAZDA 3 Otomatik araçlardan birini almayı planlıyorum..

Alır almaz lpg taktırmak istiyorum ama hangi kiti- nerede- nasıl taktırmalıyım ki en az 100 bin km bana sorun çıkarmadan başımı ağrıtmadan kullanabileyim???

ayrıca LPG sisteminde 3000 devire kadar sadece LPG de 3000 - 4000 devir arası benzin + LPG ile 4000 devir üstü sadece BENZİNLE çalışsın ayrıca pedala tam gaz yüklenildiğinde devirden bağımsız doğrudan BENZİNE geçen bi LPG sistemi istiyorum...

bu saydıkalrım OBD li ve yazılımlı sistemlerle rahatlıkla yapılabilir mi??? araçta pedala basış hızını-basıncını ölçen bi aparat bağlamak gerekir mi???

vialle LPFİ modelini taktırsanız 4000 devirden sonra direk benzine geçtiği icin, bahzettiğiniz özelliklere yakın kullanırsınız .... 3000-4000 neden cift yakıt onu anlamadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: 21turbo

quote:

Orijinalden alıntı: ghostiki

selamlar 2. el olarak 2009-2012 Mitsubishi LAncer 1.8 otoMATİk veya 2010 -2011 MAZDA 3 Otomatik araçlardan birini almayı planlıyorum..

vialle LPFİ modelini taktırsanız 4000 devirden sonra direk benzine geçtiği icin, bahzettiğiniz özelliklere yakın kullanırsınız .... 3000-4000 neden cift yakıt onu anlamadım..

3000 - 4000 arası biraz daha tasarruflu olur diye düşünmüştüm;uzun yolda genelde bu aralıkta seyrediyorum;subaplarda sıkıntı olmadan uzun süre aracı kullanmak istiyorum...
    vialle LPFİ modeli ve 3 Yıl /150.000 km sistem garanti opsiyonu fiyat olarak yaklaşık toplam kaça mal olur??

• 21turbo kullanıcısına yanıt
    Motor kodu caxa
    Garanti durumu nedir neleri kapsıyor

• Karışım yakıt olmuyor diye biliyordum.
  • uakoc kullanıcısına yanıt
    caxa da montaj yapılıyor...
    vialle ürünleri 2 yıl 100 bin km parca garantili,
    bunun dışında bir garanti kapsamı yok, araçın yuksek basınc pompası zaman icinde lpg sızdırma problemi yapabilir garanti kapsamına girmiyor.
    caxa da 120 bin km yapan müşterimiz var 1 kez yuksek basınc pompası degişti 650 tl birkez benzin enjektörü tıkandiği için değişti 4 adeti 850 tl...

ama tamamen garanti derseniz.. o zaman zavoli cift yakıtlı sistemi tercih edersiniz 150 tl 2 yıl motor garantisi veriyor motorun tüm aksamları piston subab vs.. kapsiyor
  • leon 125 ps fr için maliyeti ne olur ?
  • Selamınaleyküm ağalar,

Gaziantep'te direk enjeksiyon sıvı lpg sistemi için önereceğiniz usta var mı acaba?

Aracım,

2011
    Skoda Fabia II
    1.2 TSi
    105 PS
    DSG
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanselah

Selamınaleyküm ağalar,

Gaziantep'te direk enjeksiyon sıvı lpg sistemi için önereceğiniz usta var mı acaba?

Aracım,

2011
    Skoda Fabia II
    1.2 TSi
    105 PS
    DSG

My otogaz - yeri yeni acilan akkent sanayi sitesinde olabilir, ya da varsa sahinbey sanayi sitesi

Tem otogaz - kusget sanayi sitesine giren ya B blok ya da C blok koskoca Tem otogaz yazar ordsn girince vw yildirimlarin veya mercedes benz yazan yerin arka tarafları sagda 3. Isyeri fln,
    Ayrica dsg yazmissiniz, illa ki bir gun dsg ariza verecek, araciniz servis disinda bakimlari yapilmissa sorun yok zaten garanti kapsami disi,olası arizada tamirat cebinizden cikacak, ama bakimlar serviste yapilip ustune bir de lpg takildiysa iyiniyet garantisi kapsamindan cikar.

• ford 2.0 ecoboost motor için lpg kiti mevcut mudur?
  • eryerdem E kullanıcısına yanıt
    Aracımın 3.sahibiyim ve benden önceki bakımlar servis dışı yaptırılmış malesef yani garanti dışıyız. Ama zaten sıvı lpg sistem fiyatını görünce vazgeçtim, o nedir arkadaş
  • Vialle başlığını görünce, bu konuda bilgi sahibi olmak isteyenlere deneyimlerimi yazmak istiyorum. 2002 BMW 3.16 Motor aracıma Vialle LiquidSi sistem taktırdım. Firma takana kadar çok iyi idi. Güvendim taktırdım. Takan Usta biz en iyisiyiz diye atıp tuttu ama aracın kaportasını delip aracım zebil etti. Takmadan önce bana tankın ısındığını, ses yaptığını uyarısını yapmadılar. Tank neredeyse patlayacak derecede ısınıyor. Tanktan sürekli pompa sesi geliyor. Öyle böyle değil yolculuk boyunca bu ses işkenceye dönüşüyor. Firma ve çalışanları tam bir çakal. Bende bu yüzden Hollanda'nın merdiven altı bir firmasından Türkiyenin merdiven altı bir firması ithal ediyor kanaati oluştu. Dedikleri kadar yakıt tasarrufu sağlamıyor. Ayrıca motorumda aynı kötü dizel motorlar gibi sesler gelmeye başladı. Motorun performansı düştü. Ben de iptal ettirdim. Motordaki ses kesildi. 3. vitesle le çıkamadığım yokuşlara 5. vitesle çıkmaya başladım.

Yaşasın LPG'siz hayat. Taktırmak isteyenlere tavsiyem asla Vialle LiquidSi taktırmayın. Ucuz diye çok geziyorsunuz aynı fiyata geliyor.

Isınma sorunu için firmayı (Asil Gurup) aradım bana normal dediler, Ben satmaya kalktım talip olan bir arkadaşa bunda tankın ısınma sorunu var ama normalmiş dedim. O Ankaradaki Asil Gurubu aramış. O tankta arıza vardır. Böyle bir şey olmaz demişler.

Yani firmanın bile bir dediği bir dediğini tutmuyor. Forumdaki ve firma sayfasındaki parlak resimlere kanmayın. Hiçbiri gerçek değil. Fotoğraftaki gibi durmuyor. Umarım bir nebze yardımcı olabilmişimdir.

• Ben tiguan 1.4 tsı 122hp taktırdım. 25000 km dir kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Isınma yok! Ses ilk kontak açınca 20sn kadar yoğun sonrasında duyulmuyor. Tek sıkıntı ilk çalıştırmada otomatik jikle devreye girmediği için hafif gaz vererek çalıştırıyorum. Sorun sayılırsa. Tasarrufta gayet iyi %45 civarı(ort 11lt lpg şehir içi kış kullanımı yazın 9lt civarı). Hiç benzin almadım. Hiç benzinle kullanmadım şimdiye kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.