Victoria 3 Resmi Türkçe Dil Desteği ile 25 Ekim'de Bizlerle!

-
-
Bu oyun yapımcıları/yayıncıları Dolar ve Euro'nun zirve yapmasını ve daha tam güncellenmesede Steam'in kur güncellemesini mi bekliyorlardı anlamadım. Hiç yoktan iyidir ama güzel gelişme.
-
Güzel gelişme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten satın alacağız da en azından istek listesine atsın herkes de iyice şevklensinler. :)
-
Emeğinize Sağlık
-
Benim bir emeğim yok bu projede, bugüne kadar Paradox oyunlarını orijinal olarak alıp, oyunun canlı yayınlarında en çok izleyenlerin Türk olması, forumlarında oluşan kendiliğinden Türkçe dil desteği talepleri gibi topluluğun dolaylı yoldan başarısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 14 Mayıs 2022; 17:16:23 > -
Bu iyi haber. Umarım önümüzdeki çıkacak oyunlarda türkçe olarak çıkar. Düşünsenize Mafia 4 Türkçe olarak çıkıyormuş. İnanılmaz olurdu.
Paradox oyunları ülkemizde çok satılıyordur fakat paradox oyunları zaten ne kadar satılıyor ki? Blockbuster AAA oyunları gibi kar marjlı satılan oyunları yok ki. Üstelik herkesin boş yere eleştirdiği "dlc" olayını da unutmamak lazım.
-
Ben daha fazla ilgi çeker diye düşünüyordum bu haberin. Sonunda diyelim... Kim yerelleştiriyor
Keşke ön sipariş açılsaydı da fiyat artışı olmadan alabilseydik
paradox ınteractive forums
Price changes in selected territories [Updated April 2022]https://forum.paradoxplaza.com/forum/threads/price-changes-in-selected-territories-updated-april-2022.1424549/#post-28223040
-
Zaten fazla ucuza satıyorlardı, söylediklerine göre %30'dan fazla zam yapmayacaklarmış. Çok önemli bir artış olmayacak, Türkçe dil desteği geleceğini de varsayarsak.
-
Aynen, %25-%30 olacakmış. Zamlardan sonra da hala alınabilir olacak gibi görünüyor dedikleri gibi olursa. Ama oyun zaten CKIII gibi çıktığı gün Game Pass sistemine dahil olacak, aşırı bir artış olsa dahi Game Pass ile devam ederiz.
-
Teşekkürler
Umarım Paradox oyunlarının tümü,Türkçe dil desteğiyle çıkar
-
-
Surviving Mars - Prison Archtiecht oyunlarıda paradox ve Türkçe çıktı.
-
Prison Architect'i Paradox sonradan satın aldı ve Türkçe'ye karar veren Paradox değildi. Surviving Mars içinde aynı şey geçerli (Paradox karar vermedi), zaten fark ettiysen yeni sürümü Surviving the Aftermath Türkçe Dil Desteğine sahip olmadı. Paradox'un Türkçe'ye kendisi imza kampanyası sonucunda karar verdiği tek oyun Vampire: The Masquerade® - Bloodlines™ 2'di fakat oda ne yazık ki Türkçe duyurulduktan sonra geliştirme cehennemine düşüp ayağı kaydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 31 Ağustos 2022; 1:28:43 > -
Surviving the Aftermath'ın Türkçe olmadığını bilmiyordum. Prison'da çıkan her dlcyi çevirdiklerini biliyorum. Umarım bu oyunda da ana oyunu Türkçe çıkarıp Dlc'leri sonradan Türkçe çıkartmamazlık yapmazlar ve devamı tüm oyunlarına gelir.
-
Böyle bir şey söz konusu değil. Çeviri kararı Paradox tarafından verildi, eğer satmazsa bir sonraki oyunları Türkçe olmaz, bu oyun tüm ek paketleriyle Türkçe olacak.
-
Game Pass'e getirme kararından vazgeçmişler. Çıkışında Steam'e özel olacakmış.
Benzer içerikler
- call of duty modern warfare 2 türkçe yama
- the operator türkçe yama
- pc building simulator 2 türkçe yama
- the quarry türkçe yama
- wwe 2k24 türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X