Şimdi Ara

video format sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler youtube den 1080p bir film indirdim filmin formatı webm filmde ne alt yazı var ne tr dublaj bende alt yazı indirdim filme göre
    filmi pc den actıgım zaman alt yazıda problem yok ama ben tv den izlemek istiyorum filmi usb ye atıyorum tv ye takıyorum usb yi
    film acılıyor onda sıkıntı yok ama alt yazısında sıkıntı var harflerin cogu farklı cıkıyor acaba neden? ben formatı webm diye yazılar farklı
    cıkıyor diye düşündüm ve filmin formatını mp4 yapıyım dedim format değiştirme programı total video converter 3.71 kullanıyorum
    ama bu programda webm formatını görmüyor bilgisayarımdaki mp4 filmleri görüyor baska bildiğiniz program varmı format değiştirmek için, yada baska
    bi çözüm?

• Filmi yüksek kalitede izlemek istediğinizi anlıyorum webm formatında değilde dvd veya dvd kalitesine yakın yüksek çözünürlükte download ederek deneyin, yada mp4 formatını indirmeyi deneyin yada .mkv bunlar gerçekten yüksek çözünürlüklü ve kaliteli video formatlarıdır tv de de sorun yaşamayacagınızı umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffrkalt

Filmi yüksek kalitede izlemek istediğinizi anlıyorum webm formatında değilde dvd veya dvd kalitesine yakın yüksek çözünürlükte download ederek deneyin, yada mp4 formatını indirmeyi deneyin yada .mkv bunlar gerçekten yüksek çözünürlüklü ve kaliteli video formatlarıdır tv de de sorun yaşamayacagınızı umarım

evet söylediğin gibi filmi yüksek kalitede izlemek istiyorum ama yüksek kalitede izlemek istediğim için
    indirmedim webm formatını cok aradım 1080p olarak başka formatta yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Videoda codec sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.