Şimdi Ara

video oynatma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrhb,netten pcye indirdiğim videolar codec sorunu nedeni ile açılmıyor. codec formatı avc. geçen haftaya kadar indirdiğim aynı tür videolar sorunsuz açılıyor. (gomplayer,vlc player WMP,quick time vb hepsini denedim) rastlantımıdır yoksa ben mi yanılıyorum bilemiyorum ama,pcde win8 vardı geçen hafta win8.1'e yükseltme mesajı geldi ve yükselttim ne oldu ise ondan sonra oldu ve artık videolar codec hatası ile açılmamaya başladı. belkide rastlandı bilemiyorum. ama denemek için xp yüklü eski pcden aynı videoyu indirip flash bellekle yeni pcde izlediğimde bir sorun olmuyor.yardımcı olabilecek yada öneride bulanacak kimse varmı acaba?videoların "mediinfo"ları ekteki resimler.1.resim açılmayan video,2.resim açılan video.
    tşkler

video oynatma sorunu. video oynatma sorunu.

• K-lite codecin en son güncel ve full sürümünü indirip durumu deneyip banada haber verin lütfen. Geçmiş olsun, kolay gelsin.
  • mrhb, yanıt için tşkler.
    k-lite'ın 10.4.5.0 versiyonunu yükledim ama hala açılmıyor (kurarken yanlış görmedi isem pakette "avc" codec yok ondan açmıyor olabilirmi acaba?)
  • http://www.mediaplayercodecpack.com/

Mediapalayer codec pack içerisinde avc codec te mevcut bir deneyin. Eğer özel bir video değilse ya email ile yada bir dosya yükleme sitesi vasıtası ile şu çalışmayan videoların en küçüğünü gönderebilirmisiniz. İyi forumlar.

NOT: Ücretsiz bir yazılımdır. Telif hakkı içermez.

NOT2: Bana bildir ya da cevapla ile bilgi vermezseniz sizin konu hakkında bir yazı yazıp yazmadığınızı göremem. Günde 10-15 yardıma bakıyorum, zamanım kısıtlı o neden ile kim cevap vermiş kim vermemiş diye bakamıyorum. Eğer siz bana otomatik bildirme yapmazsanız konu sayfanızı bir daha açamam, bu gün tesadüfü olarak açmış bulunmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 2 Mayıs 2014; 18:46:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Videoda codec sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Unity Ses Oynatma Sorunu.
    7 yıl önce açıldı
    Twitter, video oynatma hatası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.