Şimdi Ara

Videolar ve Resimler Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Öncelikle yardım edecek herkese şimdiden teşekkürler.
    Bir arkadaşımın bilgisayarında 400-500 civarında video ve bir o kadar da resim var.
    Geçenlerde bilgisayar ağırlaştığından formatlamış. Formattan sonra video ve resimler artık açılmıyor.
    Ne kadar video oynatıcı ve codec varsa hepsini denedim, ama bir türlü ne videolar ne de resimleri açabildim.
    Bir kaç dosyayı kopyalayıp başka bilgisayarlarda denedim yine olmadı.
    Uzantı ve dosya boyutlarında hiç bir sorun yok.
    En son dosyaların özniteliklerini kontrol ettim. Videolarda olması gereken bit hızı, kodlama türü vb. özellikler yoktu.
    4-5 tane video dönüştürücü (xsilisoft, MPEG encoder, format factory vb.) programla dönüştüreyim dedim yine olmadı.
    Bahsettiğim bilgileri dosyalara tekrar ekleyebilirsem büyük ihtimalle çalışırlar. Ama bununla ilgili program bulamadım.
    Tıkandım kaldım.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

• video dosyası video özelliklerini nasıl kaybediyor anlamış değilim dostum fakat resim ve video kurtarma programı olarak r-delete programını öneririm. saygılar.
  • Format.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: syesil

video dosyası video özelliklerini nasıl kaybediyor anlamış değilim dostum fakat resim ve video kurtarma programı olarak r-delete programını öneririm. saygılar.

Ben de tıkandım kaldım. Dediğim gibi hem resimlerin hem video dosyalarının öznitellikleri yok.
    Boyut ve uzantılarda ise hiç bir sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Format.

Format, sorunumuzu hiç çözmez. Çünkü dosyalar başka pclerde de açılmıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.