Şimdi Ara

(Videolu-Resimli)Kaza yaptım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
6
Favori
7.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sizi tercih ediyorum ama bu accent'ler hep gazliyo ortalıkta, yeni Apaçi arabasi gibi oldu, artık symbol'ler daha efendi gidiyor.
  • Senden önce frene bastım izlerken. Biraz da yavaş olsaydın kurtarabilirdin.
  • suclu kangoo.hatta kaza raporunda şöyle yazdığını görür gibiyim. 2918 sayılı K.T.K'nın 46/b maddesini ihlal ettiği tarafımızdan tespit edilmiş olup....
  • quote:

Orijinalden alıntı: namre3kutuk

quote:

Orijinalden alıntı: aga baba

quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Suç kangoonun tabiki

Ama bence sizde telefonla konuşuyordunuz ondan sesi kapadınız

Geçmiş olsun

Hocam sesi dinlediğim muzikten dolayi kapattim sesli halini özelden gonderebilirim isterseniz?

Hatta arac bluetooth ile telefona bağlıydı, telefondan caliyordu müzik, yani telefon calsa bile arabanin kendi hoparlör ve mikrofonundan konuşuyor olurdum:)

Sesli halini bana atabilir misiniz, sadece meraktan yanlış anlamayın..

pm attım hocam

• aslında trafiği birden aniden durduran en soldan sağdaki sapağa geçmek isteyen dacia taksi başlatmış herşeyi, orta şerit aniden durmuş, kangooda yavaşlayamamış(yada istememiş)kendi sinyal vermeden sol şeride atmış. sizde yavaşlayamamış çarpmışsınız. en büyük suç takside ama görünen suç kangoo ile sizin aranızda dağalır.
    vidyoda kangoo sola geçerken siz neden dahada hızlanıyorsunuz onu çözemedim.
  • Geçmiş olsun hocam.

İstanbul trafiğinde böyle kendini şoför sanan dallama çok var. Takip mesafesi nedir, şerit hangi hallerde değiştirilir, şerit değiştirmeden önce sinyal niye verilmelidir vs vs bihaber olan yada bildiği halde işin artistliğine kaçan çok var.

Benim hayatımı tehlikeye atmaya devam ettikleri sürece 7 sülalelerini bol bol anıyorum ben de trafikte.

Bence hatanın tamamı Kango'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surveillance -- 21 Aralık 2014; 18:46:57 >
  • aslında hata tek kişide değil
    yolun ortasında durup dönmeye çalışan takside
    sinyal vermeden kontrol etmeden şerit değiştiren takside
    araç sol seride geçtiği halde o anda fren yapmayan hyundai de..

geçmiş olsun
  • Hocam büyük geçmiş olsun suç Kangocu da hemde sola geçtiği halde neden fren yapmış :) yada ben yanlış mı gördüm bilmiyorum bu nasıl araba kullanmak ama keşke sizde yavaşlasydınız hocam kaza geliyorum demiş önceden
  • Asli kusurlu kangoo, sinyalsiz ve kontrolsüz şerit değiştiriyor ancak dikkat çekici olan tahminen hızınız 40-50 km iken sizin fren mesafeniz, ya siz de dalgındınız ya da aracınızın frenleri çok kötü durumda.
  • aga baba kullanıcısına yanıt
    sanırım biraz acemisin.
    o mesafeden kim olsa dururdu.Burada her şeyi açık açık konuşmak gerek.Ya telefon ile konuşuyordun ya da başka işle meşguldün.Kangoo ya üzüldüm açıkçası.
    Bu tür olaylar hemen hergün başıma geliyor.Yol vermeyince burnunu çıkartıp yola giren arabaları herkes görüyordur.O zaman yol vermemek için çarpalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: meganers

Hocam sizi tercih ediyorum ama bu accent'ler hep gazliyo ortalıkta, yeni Apaçi arabasi gibi oldu, artık symbol'ler daha efendi gidiyor.

bu arkadaş ta genç zaten.Müzik ile gaza gelmiş gibi
  • Benzer bir kaza yapmıştım, kocaeli kuruçeşme iışıklara doğru ilerlerken sağdaki benzin istasyonundan aniden çıkış yaptı bir araç, aniden frene asildim araba sağa çekti bariyere carptim ön tampon hafif darbe aldı sadece. Abs olan bir araca geçme kararı almıştım ki o kazadan sonra araba çalındı :( hala Özlerim 96 toyotamızı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun...
  • tuvnera zannedip daldım konuya
  • %25 3.20
    %25 taksici
    %45 kangoo
    %5de siz suçlusunuz

Bende 3.20'ye takıldım. Videonun taa 9.saniyesinde sağ şeritte bmw'nin önünde uzuun bir boşluk var. 3.20'nin önü bomboş olmasına rağmen sağdaki taksiciyi inadına sıkıştırmış sanki, kango'da yavaş olmasına rağmen dur kalk yapmak istememiş kendini sola atmış sinyalsiz allaha emanet, allah da koruyamaz tabi her işi allaha bırakmamak gerekir.

Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 21 Aralık 2014; 20:37:40 >
  • hocam çok geçmiş olsun. böyle bir anda şerit değiştiren kaza kurşunlarına dikkat etmek lazım.
  • Hocam bildiğin arabanın yan şerite daldığını görünce gaza basmışsın adama ceza yedirmek için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

Bu kazada, sinyalsiz ve kontrolsuz şekilde şerit değiştiren Kango bana göre birindi derece de hatalı.
    Videoyu izledim, biraz daha dikkatli olsaydınız bu kaza olmayabilirdi, çünkü sizin yeteri kadar duruş mesafeniz vardı, frene geç basmışsınız gibi geliyor bana.
    Tekrar geçmiş olsun.
  • Bence en büyük suçlu en öndeki taksici.Ticari araç takip mesafesini korumadığı için ve sol şerite sinyalsiz birden atladığı için suçlu.Siz biraz geç frenleme yapmışsınız ve aracın frenleri çok kötü sanki frene dokunmuşsunuz gibi izlenim veriyor.
  • Geçmiş olsun hocam
    İsterseniz gazı kökleseydiniz yine haklı olurdunuz, sonuçta önünüze atlıyor ve arkadan falan vurmuyorsunuz, yan girmişsiniz.
    Bence şanslısınız çünkü dönen sağlam bi araba olsaydı o kadar sürede toparlardı ve siz arkadan girmiş olurdunuz %100 suçlu
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.