Şimdi Ara

(Videolu-Resimli)Kaza yaptım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
6
Favori
7.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Butur sikisik trafikte asiri hizli gitmemek lazim. Arkadan carpmalarda kimin suclu oldugu acik, memleketi taniyan herkes heran sinyal vermeden onune birinin atlayabilecegini hesap etmesi lazim maalesef, ortalik trafik kuralini bilmeyen bilse de kural mural tanimayan yontulmamis dolu. Keske biraz daha dikkatli olsaymissiniz.
    Birgun trafikte kendimi tutamayip su sinyal vermeyenlerden birinin sinyal kolunu kirip eline veresim var ucu nereye varirsa varsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 21 Aralık 2014; 12:52:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce geçmiş olsun. Videoyu izledim. Hiç olmayacak bir kaza olmuş gibi geldi. Trafikte devamlı başımıza gelebilen bir durum. Zamanında frenlemeyle normal şartlarda biraz korna ve küfürle gecistirilebilirmis. Fakat sizde hiç yavaşlama yok fren yok ben kafamda fren yaptım siz devam edip vurdunuz. Yada freniniz tutmadı belkide yola bakmiyordunuz. Videoda bizi yanıltıyor olabilir. Çok geçmiş olsun.

• Turkiye de arac kullanmak kurallara uymak gerektigi gibi birde trafikteki araclari takip etmek gerekiyor.
  • Araç kameranız güzelmiş.
  • Geçmiş olsun bana göre suç kangoo da ama sizinde dikkatli olmanız lazımdı.

• Taman kango hatalı olabilir ama sizinde refleksler sıfır, 10. Saniyede aracın önünüze çıkacağı belli oluyor. Çok geçmiş olsun...
  • geçmiş olsun, hepsi saniyelik olaylar herkesin başına gelebilir, cana gelmesin, video ile sonuca itiraz etmeye hazırlanın
  • Hiç fren yapmamış diyenler olmuş. Fren yapılmış. Videoya dikkatli bakın. GPS hızı 1,5- 2 sn sonra ekrana yazıyor.
    Dikkatli inceleyin
    1. Resimde araç durduğu halde GPS hızını 17 KM gösteriyor. 0 Km yazması gerekirken
    2. Resimde GPS aracın hızını 0 Km anca gösteriyor. (Önce 5 Sonra 0 yazıyor) Arada 1,5-2 saniye var.
    3. Resimde 8:41:19 da yani çarpışma anında hız 60 KM gösteriyor. Aslında bu aracın 2 saniye önceki hızı.
    4. Resimde yani çarpışma anından 1,5-2 saniye sonra 8:41:21 de aracın çarpışma anındaki hızını yansıtıyor 32 KM. Araç fren yapıp 60 dan önce 55e sonra 32 km ye düşüyor.

Tamam geç fren yapılmış belli ama olanca hızıyla da vurmamış. Frene basmış. Kangoo yapılmaması gereken ne varsa yapmış. Takip mesafesine uymamış, şerit değiştirmeden önce sinyal vermemiş, arkadaki aracın geldiğini, geçiş süresini hesaplayamamış. Öndekinin dibinde gittiği için aniden durunca duramamış sola atmış kendisini.
     (Videolu-Resimli)Kaza yaptım  (Videolu-Resimli)Kaza yaptım
     (Videolu-Resimli)Kaza yaptım  (Videolu-Resimli)Kaza yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 21 Aralık 2014; 14:33:01 >

• %100 siz suçlusunuz. frene basmadığınız gibi gaza daha da yüklenmişsiz. sonra vay efendim ben niye kaza yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

%100 siz suçlusunuz. frene basmadığınız gibi gaza daha da yüklenmişsiz. sonra vay efendim ben niye kaza yaptım.

Gaza yüklenme falan yok, 60 km.de gidiyormuş arkadaş, sadece geç fren yapmış, videonun altında hızı yazıyor ve 1-1.5 sn gecikmeli güncelliyor.
  • amerikan parkı
  • valla hata kangoda her türlü sinyal yok, aynaya bakma yok direk dalmış ama o sırada siz de yola bakmıyorsunuz sanırım o hızla çok rahat bir şekilde aracı durdurabilirdiniz. Ben olsam her türlü dururdum yani. Neyse geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
  • Cok gecmis oldun . Sucun buyugu kangoda . Ama suc ve suclu durumu degistirmiyor. Biraz tedbir , tecrube ve farkindalikle cok rahay atlatilabilecek bir durummus . Yazik olmus

• http://m.youtube.com/watch?v=SyPdMTa0d3k&persist_app=1&app=m

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kangoo sinyal vermeden atlamış, bütün suç onun

• lanet olası ticariler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

Araba önünüze atlarken hızınız 59dan 60
    Oluyor. Bence videoyu imha edin.

araç durunca da 7 km hız var. cinler periler var bu işte galiba.

en iyisi siz bu mesajı imha edin.

ayrıca araç yavaşlayacak diye düşünerek şerit mi değiştirilir. İstanbul ya da başka yer ne fark eder. bin tane insanla karşılaşıyorum. nasıl olsa yavaşlar diyor. kangonun takip mesafesine uyması ve trafik sıkışınca fren yapması gerekirdi. sola geçiyorsa da gaza asılmalıydı.

yolun ıslak olduğu fotolardan bariz belli.

hız çok fazla değil. bunun gibi densiz ve yalancı şoförlerden korkuma ben de kamera aldım.

• Kangoo teknik olarak suçlu. Pratik olarak %50 %50 diyebiliriz.
    Kangoo sinyal vermemiş ve arkadan gelen araç çok yakınken şerit değiştiriyor.(minibüsü referans alırsak bir minibüs mesafesi kadar arkadan araç geliyor.)
    Accent ise hiç frene basmamış, yolu takip ediyor olsaydı kaza büyük ihtimalle olmazdı veya çok az bir sürtme olurdu.

Allah beterinden korusun.
  • aynısı bizim başımıza geldi hatta önümüze atlayan araç daha yakın mesafedeydi,arkadan çarptığımız için suçlu biz olduk
  • Aslında durabilirdin hala kagaza basmışsın ama kangoo da suçlu hiç sinyal flan yok yola atlamış
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.