Şimdi Ara

VidOn A31S Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ® (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
4.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öle ise arkaplanda çalışan bir torrent istemcisi kurabilirmiyiz bu cahiza ?

Androiden daha verimli çalışır gibi geliyor bana torrent ve kali ikilisi.

Ben geliştirme kartlarında o şekilde kullanıyorum da bu cihazlarda hic denemedim performans nasıl olur.
  • susak1920 S kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla bu cihaz için öyle bir sürüm yok.

Bu sürüm cihazdaki Android üzerinde çalışan XBMC'nin ( yani KODI'nin ) güncellenmiş bir hali.

Aslında VidOn firması bir nebze geriden geliyor KODI güncellemesi açısından ve bu dağıtılan versiyonda XBMC'nin Gotham sürümü ( yani 13.versiyonu ) üzerinde yapılan bir güncellemeye ait.

KODI'nin güncel Helix sürümü ( 14. versiyon ) üzerinde ise çalışmalar hâlâ devam ediyormuş...
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Evet pardon kodi diyecektim. kodi üzerinde hem torrent hem kodiyi çalışır mı onu merak etmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • susak1920 S kullanıcısına yanıt
    KODI ile torrent'in bağlantısını kuramadım ben.

KODI afişlemeyi çok iyi yapan bir medya oynatım programı.Üzerinde yüklenen eklentilerle de IP TV seyredilmesi gibi , radyo kanalları dinlenebilmesi gibi özellikler sağlanabiliyor.

Ama bu eklentilerde torrent ile ilgili birşey var mı bilmiyorum ?

Ben torrent amacıyla cihaza ; Google Play Store'dan Flud programını yükledim ve sorunsuzca torent linklerini indirdim.Onu biliyorum...
  • Cihaz dün geldi, bir iki saat kurcaladıktan sonra kapattım, daha sonra tekrar açtığımda cihaz çalışmadı, adaptörünü bir kaç kez çıkarıp taktım, cihaz çalıştı, Neyse bugün tekrar açtığımda cihazın o beyaz ışığı yanmıyordu, ne yaptım ettim ama nafile, cihaz çalışmıyor, cihazın o beyaz ışığı yanmıyor. İnşallah adaptörden kaynaklı bir durumdur. Bu cihaza ait adaptörü nerden bulabilirim. Adaptörün gücü DC 5V/2A, Input 100V-240V yazıyor. Tam olarak AC/DC adaptör, Model JY-05200, İNPUT:100-240V, 50/60 Hz 0.5A, OUTPUT:5V-2A Teşekkürler...
  • kamuranxxx kullanıcısına yanıt
    Hayret yahu. Ben geldiğinden beri hiç problemle karşılaşmadım ve sorunsuzca kullanıyorum.

Umarım sorun adaptördendir ve en kısa sürede cihazda görüntü aldığınıza dair hayırlı haberler paylaşırız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim cihazda dün geldi. Kargoya verildikten 9 gün sonra (tabiiki kargoya verilmeden önceki 20 günü saymazsak) geldi. Kurdum ve kullanmaya başladım. Şu an itibariyle sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Hayret yahu. Ben geldiğinden beri hiç problemle karşılaşmadım ve sorunsuzca kullanıyorum.

Umarım sorun adaptördendir ve en kısa sürede cihazda görüntü aldığınıza dair hayırlı haberler paylaşırız.

Sağol hocam, sayende böyle güzel bir cihaz aldık, dün biraz inceledim, cihazın hızı oldukça beni tatmin etmişti, görüntü kalitesi baya iyi cihazın, ancak neden böyle oldu hayret verici, aslında elektronik cihazlarda da sanşsız biri de değilimdir. Hala adaptörü oynatıyorum sağa sola hafifçe yok arkadaş, yok çalışmıyor. Yarın sirkeci tarafına gideceğim, bakalım adaptör bulabilecekmiyim, akşamüstü teknosa, mediamrkt vs gibi yerlere baktım yok. Umarım sorun adaptördendir, yoksa uğraş tekrar çine göndermeye çalış, of, oof...

• Bende alıcaktım bu Premium uyelik yüzünden vazgeçmiştim.himedia q5 ii emmc aldım memnunum xbmc de problemsiz kullanıyorum

• cancancan23 kullanıcısına yanıt
    Bu üyeliği sürekli kullanmak zorunda değilsiniz ki?

Üyelik bitince cihazınıza XBMC anlamında bağımsız olarak KODI yada SPMC kurabilir veya Archos, MXPlayer gibi başka bir medya oynatıcı yükleyebilirsiniz.

• Vatan Bilgisayardan S-Link in üniversal 5V-2A adaptörünü aldım, cihaz çalışmıyor, sorun adaptörden değilmiş malesef, geekbuying sitesinde 1 yıl arıza garantisi veriyorlar, geri göndereceğim cihazı umarım yenisiyle değiştirirler...
  • Cihaza şu anda hiç elektrik gelmiyor mu?

• Evet hiç elektrik gelmiyor. Işığı yazmıyor cihazın. Herhangi bir çalışma belirtisi yok

Resetlemeyi deneyelim bakalım birşey olacak mı? Şöyle :

Güç kablosunu çıkar, yandaki reset deliğine bir ataç sok ve ataçı basılı tutarken bir elinle güç kablosunu tak bakalım ne olacak?

Bu yöntem, cihazı resetleme yöntemi.Bir dene bakalım, sonuçta kaybedeceğin birşey yok.

• Tamam hocam bi deneyeyim.

• quote:

Resetlemeyi deneyelim bakalım birşey olacak mı? Şöyle :

Güç kablosunu çıkar, yandaki reset deliğine bir ataç sok ve ataçı basılı tutarken bir elinle güç kablosunu tak bakalım ne olacak?

Bu yöntem, cihazı resetleme yöntemi.Bir dene bakalım, sonuçta kaybedeceğin birşey yok.

Cihazın ışığı yandı, ancak tv ye görüntüsü gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamuranxxx -- 21 Mart 2015; 21:03:09 >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Tabii olabilir fakat bu cihazın farkı blue ray menu dts hd desteği xbmc için bunlar olmassa android tabanlı birçok cihaz var.bu arada vidonme xbmc ana sponsorlarından biri bu yüzden xbmc için en iyi cihazların basında geliyor tabi preumlu hesabıda lazım

HDMI kablosu takılı değil mi ?

Resetleme sonrası görüntünün gelip ekranın ortasındaki bir barda kurulumu tamamlaması lazım.

Kurulumu tamamlayınca görüntü gelmiyor zaten ama bu aşamda cihazın güç kablosunu çıkartıp takınca cihazın normal olarak açılması lazım.

• cancancan23 kullanıcısına yanıt
    Vidon XBMC'yi bu özellikler olmadan normal olarak zaten kullanabileceksiniz ilerde. Yani XBMC'yi firma kendine has geliştiriyor ama sadece belli özellikleri para ile satıyor gözüküyor.

Onlarda olmazsa olmaz şeyler değil bence.

Mesela benim için birşey ifade etmiyor bu paralı özellikler. Kişiden kişiye değişir tabii , başkalarını bilemem.

• quote:

HDMI kablosu takılı değil mi ?

Resetleme sonrası görüntünün gelip ekranın ortasındaki bir barda kurulumu tamamlaması lazım.

Kurulumu tamamlayınca görüntü gelmiyor zaten ama bu aşamda cihazın güç kablosunu çıkartıp takınca cihazın normal olarak açılması lazım.

Cihazı reset yaptıktan sonra cihazın ışığı yanmadı, adaptörü birkaç kez takıp çıkardım cihazın beyaz ışığı yandı, hdmi bağlantısını yaptım, ancak tv ye görüntü gelmedi, tekrar cihazı kapattım açtım cihaz çalışıyor görünüyor, ancak görüntü yok, neyse cihazı tekrar kapattım, 1 saat sonra tekrar açtığımda cihaz yine çalışmıyor, donanımsal bir arıza var gibi görünüyor. İadeden başka yol görünmüyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.