Şimdi Ara

VidOn A31S Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ® (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
4.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VidON Me firması oldukça beğendiğim bir firmaydı ama bu ürünü aldığımda firmanın özellikle KODI ağırlıklı güncellemelere yöneldiğini farkettim.Firma , cihazın kendi medya oynatıcısına ait yazılıma hiç eğilmiyordu ve bu oynatıcıdaki sorunları mail ile bildirdikçe onlarda " KODI kullanın " diye komik bir şekilde cevap veriyordu.

Gerçektende VidOn A31S modelini kullandıkça cihazın kendi medya oynatıcısının çok kötü , altyazı ayar menüsünün berbat ve yaptığınız ayarların kaydedilemediğini gördüm.

Dolayısıyla bir video dosyası izlemek için medya oynatımı anlamında mecburen KODI'ye yönelmek yada harici olarak beğendiğiniz bir medya oynatıcısini yüklemek durumunda kalıyordunuz.

Bu da kaliteden taviz vermenize yol açıyordu.Çünkü bu tür cihazlarda genelde en iyi görüntüyü cihazın kendi medya oynatıcılarının verdiğini gördük cihaz incelemelerimizde.

Sadece DivX ve mkv seyretme amaçlı kullanılabilecek bu cihazı alıp KODI ile yada sonradan yükleyeceğimiz bir medya oynatıcı ile kullanmak pek birşey ifade etmiyordu kullanıcılara.En azından bana etmedi. Yani 50$ para ver ve video dosyalarını KODI ile oynat.

Üzerinde stabil çalışan bir KODI yazılımının bulunması , aliminyum kasaya sahip olması , kendine has bir afişleme programının bulunması gibi kriterler haricinde bir artısı yoktu bu cihazın.Üstelik 2 Adet USB 2.0 çıkışa sahip olması da yetersizdi ve beklenilen ilgiyi görmedi bana göre.Çünkü bu bütçeye göre bu ayarda bir sürü cihaz vardı piyasada.

Haliyle uzun süredir 50$ seviyelerinde satılmaya çalışılan ama daha çok KODI ağırlıklı kullanabileceğiniz , 4K desteği olmayan sıradan bir cihaz diyebilirim VidOn A31S için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 25 Ocak 2016; 12:42:26 >

• Arkadaşlar, elimdeki Vidon cihazı satıyorum. Almak isteyenler lütfen whatsapptan ulaşsınlar.
    0505 687 12 64.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.