vie.valve.net ping sonucumuzu paylaşalım. (16. sayfa)
-
-
Hocam Adana’dasınız sanırım. Fifa da kaç ping alıyorsunuz? Benim 2 ay önce 42-44 olan değer şu an 47-50 arası değişiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adana'da fifada 42-44 mü? Hocam İstanbul'da bile 40 civarı alınıyor emin misiniz? Benim ortalama 65 civarı. En düşük 55 görmüşlüğüm var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sunucu Boston'da. Ülkemizden bu ping seviyesi normal.
-
Yok hocam şu an 47 sabit benim bazen 44 oluyor. Hatta foto atayım birazdan ve kötü diyorum.
-
Hocam PC kullanıyorsanız 52.28.63.252 şu adrese bir tracert atar mısınız?
Yani kutsanmış insan falan olmalısınız. Adana'dan fifada 44 alabilmek mucize. TT şuan bana 45 verse hemen bağlatırım ama en son geçen senelerde kullandığımda 70 civarı alıyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
58 ms. Ama fifada dediğim Ping süreleri var. Foto attım:) Kutsanmak değil hocam uğraşmak diyelim. TTnet isterse Ping sürelerini düşürebiliyor. Fifa 22 de 38-40 ms ile oynadığım zamanlar oldu. Yüzüncüyılda oturuyordum. Şimdi döşeme mah.yim. 45-47 sabit fifada. Tabi bu yetmez daha da düşürmek için uğraşıyorum.
-
Hocam tracert sonucunu hangi yoldan gidiyor onu öğrenmek için sormuştum.
Playstation üzerinden mi oynuyorsunuz? Valla ben PS5 üzerinden oynuyorum en düşük VDSL var zamanında millenicom ile SOL çıkışları üzerinden 55ms görmüştüm o kadar dah altını hiç göremedim. Şuan da merkürnet diye bir firma kullanıyorum TT üzerinden çıkıyor ve 65-70 arası alıyorum.
Neler yaptınız siz nasıl düşürdünüz?
-
Şu an valve gayrettepe üzerinden gidiyor. Fut serveri İzmir üzerinden. Bunların hepsini ulus üzerinden sabitlemek gerek. 2-3 yıl önce çözmüştük böyle Adana genel müdürlükte. İsterlerse yapıyorlar. Genel müdürün odasına gidip modemi masasına bıraktım gecesine 40 Ping aldım. Şu an 47 ama düşürmüyorlar yakında bi ziyaret daha yapacağım gibi.
Hocam bırakın 40'ı sabit 50 alayım take my money diyeceğim neredeyse.
-
Hocam çözümünüz sulardaki genel binada:) ben bu hafta içi gideceğim. İlk gittiğimde bana denileni bilseniz işleyişi anlarsınız.
Müdür yardımcısı “ Adana’da bilmem kaç bin kullanıcı var, Ping ve Bufferbloat için gelen ilk kişisin” demişti bana. Kimse şikayet etmeyince sorun yok deyip geçiyorlar.
Normal müdürlükler değil sulardaki esas bina.
Bu da benim Fifa pingim ortalama böyle
Çözüm konusunda yardımcı olmazlar bana çünkü TT kullanmadığım için yüzüme dahi bakmazlar. Açıkçası çözülebileceğini bilsem TT'ye taşırım ay sonunda ama işte...
-
Bi şansınızı deneyin derim.
Ya benimde kablonet 58-60 arası battlefield 5 sunucularında görüyorum sizin pingleri görünce içim gidiyor fps de çok iyi oluyor düşük olunca. Kablocular hatları değiştirecekler eve gelen bakalım sorun varmış eve gelen kablolarda.
-
Sulardaki genel bina tam olarak nerede acaba Sular dediğiniz sular vip mi acaba
Bizim adres , altyapı aramalarında yok mesela o yüzden internet bağlatamıyorum adsl dahil
Gitsem yardımcı olurlar mı acaba dediğiniz genel müdürlükte
-
Hocam Adanalı olduğunuzu varsayıyorum istasyonun karşısında ki bina.
hı tamam hatırladım , orası müdürlük mü yoksa normal satış ofisi mi
-
Bu konu da size yardımcı olabilir. Gideceğiniz müdürlükte de yardımcı olurlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X