Şimdi Ara

**VİESSMANN VİTODENS 50-W** Kullanıcıları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
11
Favori
66.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar iyi aksamlar;bende winessmam vitodens 50 almaya karar verdim.Ancak daha once hic kombi kullanmadim bu kombi yogusmali sanirim ama yeni almis oldugumuz evin balkonuna baglatacaz kombiyi ancak yogusmali kombilerde su giderine baglanarak montaj yapilacakmis sanirim;ancak bizim kombi baglanti noktasinin hemen altinda su gideri yok balkonun karsi kisminda 7-8 metrelik mesafede var gider;bu sekilde baglanti yapilirmi;o kadar mesafeye uzatma cekilerek mi montaj yapilacak.Yeni inssat oldugu icin iskan su an yok bu yuzden hemen balkonu kapatamayiz;su gideri uzakta olunca baglanti nasil yapilir sizce ve onumuz kis oldugu icim acik balkonda diyelimki 7-8 metrelik mesafede olan gidere baglanti yapilirsa kisin donma olurmu mesafe uzak oldugu icin.Ve bu kombiyi tavsiye edermisiniz

• tuncer1968 kullanıcısına yanıt
    Hiç bir sıkıntı olmaz hocam. Yakınsa mutfak giderine bağlantı yap. Kombi çok iyi sıkıntısız kullanırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alperkurucu A kullanıcısına yanıt
    Balkondaki renkli baglanti flex borular varya;onlardan biri gider icin olabilir mi acaba.

hangi şehirdesiniz?

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Canakkaledeyim

eskiden çanakkale de kışın zaman zaman don olayları görünürdü
    bu tip bir hava durumunda gider borusunda donma olabilir

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Tsk ler gider borusunu mutfak giderine baglacaz cok fazla mesafe yok ama genede simdilik acik balkon olacak.

• Merhaba 150m2 net yerden ısıtmalı daire için kombi araştırıyorum bu daire için kac kw kombi yeterli olur ve viessmann 50-w ile bosch 2300i arasında kaldım şuan için bu ikisinden hangisini önerirdin veya bu ikisinin fiyatına yakın daha iyi diyebilecegin bir model var mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forestbear -- 3 Eylül 2020; 21:9:1 >
  • 050-w tavsiyenederim ikisinide kullanmış biri olarak

Neden 50-w? şuan hangisini kullanıyorsunuz
  • 50W. Tüketimlerde çok fark yok ama 50w su ısıtmada daha stabil ve termostat kurulumunda kasayı açmaya gerek yok. Daha kullanışlı. Modülasyonu çok iyi çalışıyor

Benimde ilk dusuncem 50w. Peki kronik sorunu varmı,malzeme kalitesi nasıl,bu model kac yıllık kendini kanıtlamış mı ayrıca bilgin var ise 24kw olanı 150m2 yerden ısıtma için yeterlimi?
  • Arkadaslar gunaydin;winssman vitopens 50 icin montaj dahil hic fiyat aldiniz mi yakin zamanda.

• forestbear kullanıcısına yanıt
    Kronik sorununa ben rastlamadım. Malzemesi iyi içi iç düzeneğini tam bilmiyorum. Evim 240 problemsiz. Arkadaşım 220m2 de kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

eskiden çanakkale de kışın zaman zaman don olayları görünürdü
    bu tip bir hava durumunda gider borusunda donma olabilir
    hocam merhabalar, eve ilk defa doğalgaz bağlanacak, sokağa yeni geldi, firmalarla görüşüyorum, herkes kendi sattığı kombiyi övüp, diğerlerini yeriyor, gördüğüm kadarıyla sizin genel bilginiz var, (2+1.6+1.2+1) 5.80 metretül radyatör ve 2 havlupan için 6'lı kolektör ile öneriniz hangi markanın hangi modeli olur, şimdiden teşekkürler
    240m2 için kaç kw olan modeli kullanıyorsunuz?
    20 lik ama 24 lük daha iyi olacaktır

240m2 eve 20kw nasıl yetiyor seni memnun eden performans veriyosa cok iyi
    Yalıtım inanılmaz.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.