Şimdi Ara

**VİESSMANN VİTODENS 50-W** Kullanıcıları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
539
Cevap
11
Favori
66.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuncer1968

Arkadaslar gunaydin;winssman vitopens 50 icin montaj dahil hic fiyat aldiniz mi yakin zamanda.
    geçen ağustos ayında vitodens 50-20 kw modeline 4500 tl ödedim. montajı eve kombi yapmak için anlaştığım mühendislik şirketi yaptı. ayrıca aşağıda resmini paylaştığım termostat hediyesi de vardı yanında.

**VİESSMANN VİTODENS 50-W** Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 9 Eylül 2020; 18:46:11 >
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Montaj ve bu termostat kampanyasin faydalanarak kredi kartina 12 taksit 4750 Tl odedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Su tahliyesi nereye baglandi acaba

• quote:

Su tahliyesi nereye baglandi acaba
    benim kombi balkonda hocam, tam kombi altında balkon gideri var. tahliye hortumunun ucuna beyaz borulardan takıp gider deliğine kadar uzattı oradan verdiler
    Mesafenin yakin olmasi avantaj olmus sizin icin;benimde balkonda olacak gider kombinin karsinda arada yaklasik 5 metre var

• Arkadaslar merhaba bu kombiden aldim montaj yaptirdim ama balkon gideri uzakta;mutfak giderine ise duvar falan delinmesi lazim.Bazi kisiler balkon giderine baglatsan cirkin durur;mutfakta ta baglatma yapsan cok is cikar diyor;Altina kova koy falan diyorlar ne dersiniz bu konuda.Altina kova koymakla olur mu bu is.Bu arada balkon acik henuz kapatmadik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncer1968 -- 16 Ekim 2020; 15:21:40 >
  • quote:

Arkadaslar merhaba bu kombiden aldim montaj yaptirdim ama balkon gideri uzakta;mutfak giderine ise duvar falan delinmesi lazim.Bazi kisiler balkon giderine baglatsan cirkin durur;mutfakta ta baglatma yapsan cok is cikar diyor;Altina kova koy falan diyorlar ne dersiniz bu konuda.Altina kova koymakla olur mu bu is.Bu arada balkon acik henuz kapatmadik.

Balkon giderine ver gitsn hocam kova filan cokmu iyi durur sanki alti ustu gider yoğuşma borusu neyin cirkinliği yav sen bakma onlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Dısarda balkon giderine verince kısin donma yapmazmi acaba;acik balkon cunku arada 5;6 metre mesafe var kombi ile gider arasinda.Hep merkezi pay olcer sistemde oturdum kombi de boyle detaylar olmasi merkezi sistem daha mi iyi dedirtiyor insana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncer1968 -- 16 Ekim 2020; 15:40:18 >
  • tuncer1968 kullanıcısına yanıt

O konuda birşey diyemem kova koysanda su yine donucaktir yoğuşma suyu ılık su olarak gecicek borudan en fazla boru donabilir denemekte fayda var hocam

• İyi aksamlar arkadaslar; wiessman vitodens 50W- 20 Kw 86 m2 cift banyolu bir eve yeterli gelirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncer1968 -- 23 Ekim 2020; 19:47:6 >
  • Rahat yeter

• alperkurucu A kullanıcısına yanıt
    Tsk ler👍🏼

• Arkadaşlar viessmann 50w 24 kw için anahtar teslim 6750 fiyat aldım aynı fiyata buderus GB 22 Bosh 2300içinde fiyat teklifi aldım ne dersiniz bu kombi için

• **VİESSMANN VİTODENS 50-W** Kullanıcıları

şöyle bir çalışma yaptım borularda, umarım bir işe yarar...

(kombi kapalı ve ek olarak dışarıdan panjurlu bir balkonun içinde duruyor, dolap yapmadılar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 28 Ekim 2020; 22:57:42 >

• Beyler konu çok eski ama umarım cvp gelir. Ben bu kombiye ods termostatı aldım nette bağlama şemaları bulamadım kombiye bağlanacak yer tam olarak nerde biri yardım edebilir mi?

• Merhaba arkadaşlar evime viessman 50w 20kw tam yoğuşmalı kombi taktırdım bu kombinin yoğuşma yapabilmesi için maksimum kaç derecede çalıştırmam gerekiyor bilgi verebilirsiniz sevinirim.

• Arkadaşlar eve geldim bir baktım kombinin yeşil ışığı yanıp sönüyor. Sonra şarteli yani elektiriğı kapatıp açtım önce biraz yeşil yandı sonra kırmızıya döndü
    Sımdi kırmızıda devam ediyor. Daha öncede servis kurulumunu yapıncada kırmızı yanıyordu. Acaba bir sıkıntı varmı kombide. Bu arada kalöriferi bu sene kullanacağız. Sıcak kullanım suyunda herhangi bir sıkıntı yaşamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 1 Kasım 2020; 19:7:23 >
  • ocampus O kullanıcısına yanıt

max 55c

• DonanımHaber58 D kullanıcısına yanıt
    Ods yi anlayamadım.

• alperkurucu A kullanıcısına yanıt

Oda galiba dostum, yanlış yazmış **VİESSMANN VİTODENS 50-W** Kullanıcıları 

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.