Şimdi Ara

vip fizik ve eyüp b'nin vdd ve soru bankaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kullananlar veya kullanacaklar var mı nasıl sizce? bu yıl fizik ve matta sadece bu 2 hocadan ilerleyeceğim onların kitaplarıyla birlikte gitsem mi bilemedim. kullanan arkadaşlar varsa tavsiye eder misiniz

• sen 2003 lu muydun hocam hatırlıyom seni bi de hedefin ne

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Evet 3lüyüm hedefim olursa pilotluk olmazsa da 10-15k sıralama hedefim var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3.mezun galiba hocam Allah kolaylık versin fizik için esş öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyüp öneririm ama vip fiziğe gerek yok kardeşim toplam 20 soru fizik çıkacak konuyu sıfırsan oku öğren sonra soru bankalarında denemelerde piş

• vipfizik yapma

• Fizik için esş ve özcan aykın öneririm. Sadece vip fiziğe bağlı kalmamanı öneririm. (Tyt fizik full ayt fizik 1 yanlış yaptım)
    Mat için de eyüpb öneririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gucci gucci kullanıcısına yanıt
    Hocam kendimi bildim bileli hep vip fizikten izledim de şimdi başka hocaya geçsem mi diye düşünüyorum da bilemiyorum alışabilir miyim. Bir de iki hocayı birden mi götürüyordunuz soru çözüm ve konu videolarıyla birlikte?

• Konuları vip fizikle öğrenmiştim ama soru çözümlerini kullanmıştım diğer 2 kanalın. Özcan aykını ve esşyi son aylarda kullanmıştım. 345 ve 3d'den çözüyordum fizik sorularını. Ama bence ikisinin konu anlatımlarını ve soru çözümlerini izlemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucci gucci -- 10 Kasım 2023; 17:53:26 >
  • eyüp b vdd vereceğin en iyi karar olabilir hocam ben tyt vdd aldım su gibi akıp gidiyor sonucunda ayt'de de aynı şekil devam edicem kitabı aldım henüz başlamadım ama inceledim içeriği çok iyi sorular olsun tarzı olsun aşırı kaliteli kesinlikle öneririm

• marmaraizm kullanıcısına yanıt
    Ben tyt mat kitabını almadım ama videodan sorularını çözdüm kitap olarak bilgi sarmal kullandım AYT için kitabını alacağım Umarım faydası olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.