Arkadaşlar bilgisayarda virüs var.Format atmak mı daha sağlıklı yoksa antivirüs yükleyip temizlemeye çalışmak mı?Bu arada antivirüsü internetten falan indirmiycem.Lisanslı aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: Ersin.16
Arkadaşlar bilgisayarda virüs var.Format atmak mı daha sağlıklı yoksa antivirüs yükleyip temizlemeye çalışmak mı?Bu arada antivirüsü internetten falan indirmiycem.Lisanslı aldım.
Virüs girmiş ise temizlemeye çalışmak çok sağlıklı olmaz. En sağlıklı olanı temiz bir format atıp, satın aldığın a-v'yi yüklemektir.
quote:
harddiskin tek parça ise format işe yarar eger C & D gibi ise saglam bir programla temizle format en son çaren olsun..
Formatın bilgisayara herhangi bir zararı var mı? Bu arada antivirüs programı Norton.
quote:
Formatın bilgisayara herhangi bir zararı var mı? Bu arada antivirüs programı Norton.
Format atmak hiç bir zaman pc'ye zararlı değildir. Hatta düzenli aralıklarla format atmak iyidir. Norton tavsiye etmem. Bilgisayarınızı çok ağırlaştıracaktır.
Sistemim oldukça güçlü.Pek de etki etmez heralde.
quote:
Orijinalden alıntı: Sarıaslan
quote:
Format atmak hiç bir zaman pc'ye zararlı değildir. Hatta düzenli aralıklarla format atmak iyidir. Norton tavsiye etmem. Bilgisayarınızı çok ağırlaştıracaktır.
ben suan norton 360 kullanıyırum bir zararını görmedim memmunun
aynen bitdefender kullandınız mı herkes methediyor o programı bende merak ediyorum ?
önce pc ni iyi bir yazılım ile tarattur. olmadı güvenli modda bir daha tarattır sonra formatla pc ni bütün diskleri biçimlendir ardından pc yi bir daha tara sonra bu mtf alanı sil ccleaner revo uninstaler auslogics işine yarar bunlar ile boş alanın üstünden guartmann yontemi ile 35 kere falan geçer bütün silinenleri geri dönmeyecek şekilde siler bende en akla yatan yöntem bu. sonra da tertemiz bir pc ye merhaba de
En sağlam yöntem format atmak. Temizlemeyle falan uğraşmaya gerek yok
Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.
Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.
Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme