Şimdi Ara

virus dosyalarımı gizliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımda ağdaki bilgisayardan bulaşan virus klasorlerın içerisine sızıyor daha sonra kaspersky antivirus uyarı verıyor ve klasorlerın *.exe lerini sildiriyorum. fakat daha sonra klasor gizli dosya haline geliyor öyle ki gizli dosyaları göster secenegınde bile klasor gorulmuyor.
    bunun için gerekli antivirus yada yazılım varmıdır

şimdiden teşekkürler

• dosyalarını göstermek için
    dos komut sistemini aç
    gizlenen dosyalar c de ise c bölümünmde iken "attrib -h -r -s -a /d /s" yaparsan gizli bütün dosylaarın görünür. fakat virüsten kurtulmanın en güzel yolu format... bence en sağlamı bu çünkü :)
  • cevabın için sagolasın dostum ama işe yaramadı
    formatın en son çözüm oldugunu dusunuyorum
  • attrib komutunun çalışmaması için bir neden yok. kesinlikle çalışması gerekiyor daha önce aynı olaybaşıma geldi ve denedim...
  • Önce bilgisayarınızı cdden çalışan bi linux sürümü ile çalıştırın. (pardus'u öneririm) windowsta göremediğiniz bütün klasörleri görebileceksiniz. ardından dosyaların yedeklerini alın ve bilgisayarı formatlayın.
  • evet var
    http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar linkteki dosyayı indir,
    sıkıştırılmış klasör içinde gizliaktifolsun.bat dosyasını D sürücüsünün içine(klasör içine degil) yapıştırıp orada çalıştır. D sürücündeki tüm gizli klasörler normale döner.
    Not: klasör sayısına ve diskin doluluk oranına göre 2-3 dakika beklemen gerekir. acele etme
    Not: Bu dosyayı C sürücünde çalıştırmayı önermem, C de sistemin gizlediği dosyalarıda gözükür duruma getirir , zararı olmaz ama.

quote:

Orjinalden alıntı: habipcell

arkadaşlar bilgisayarımda ağdaki bilgisayardan bulaşan virus klasorlerın içerisine sızıyor daha sonra kaspersky antivirus uyarı verıyor ve klasorlerın *.exe lerini sildiriyorum. fakat daha sonra klasor gizli dosya haline geliyor öyle ki gizli dosyaları göster secenegınde bile klasor gorulmuyor.
    bunun için gerekli antivirus yada yazılım varmıdır

şimdiden teşekkürler

• budur hocam eline saglık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.