Şimdi Ara

Visa World Kart'dan nasıl para çekeriz?Yardım Lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bende babamın world kredi kartı bilgileri var ama kartı yok.(kart numarası,cvv kodu,ön yüzünde yer alan tarih ve kart şifresi)...Şimdi ben bu karttan bir şekilde taksitli olarak TL çekip kullanmak istiyorum.Bu konuda hiç bilgim yok ne önerirsiniz acaba ?

Not: Bunu yazma gereği duydum.Ben üniversitede öğrenciyim ve ailem başka bir şehirde.Bi miktar paraya ihtiyacım var . Açıkcası babamın haberi yok.Yani ondan habersiz bu işlemi yapmalıyım.Sorun ise bu parayı birden çekeceğim için babamın haberi olsun istemiyorum bu benim için sıkıntı olabilir.Ama aya bölersem babam zaten kartını kullanmama karşı değil zaten sonuçta o ödeyecek ama her ay ödediği için o ay alışveriş v.s yaptığımı düşünür.8 veya 9 taksit şeklinde olursa aylık 50 -75 TL falan tekabül eder.Aslında babam anlayışla karşılayabilir ama beni daha sonra kredi kartını kullanmaktan mahrum edebilir.Kısacası bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.

• Bi yardım eli uzatın
  • Ekstre eve geliyorsa ya da hesap özetine bir şekilde ulaşırsa her türlü işlem görünür kaçarı yok diye biliyorum
  • Hepsiburadadan gram altin al,sonra kumyumcuya sat. Her 100 lirada 5 lira gibi bi kaybin olacak ama onemsenmeyebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana link atar mısınız en güncel fiyat ile altın satılan güvenilir site hangisi ? Hepsiburada'dan hangi altını alayım link iyi olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Kredi Kartı Mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.