Arkadaşlar Ben Vista Home Premium kullanıyorum Normalde arkadaşlarımda Kişiselleştirme'den Pencere Rengi ve Görünümü butonu tıkladıklarında orda renk karıştırıcısı vs.geliyor fakat bende farklı bir ekran açılıyor.Windows Vista Temel-Klasik vs yazıyor İnternette araştırdım Aero olsaymış renk karıştırıcısı falan gelirmiş ama Aero ne demek yüklenir mi bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim.
Ekran Kartım : ATI Radeon 9250 İşlemci : AMD Ram : 1280 MB Hard Disk : 250 GB
Lazım olur diye bunları da yazayım dedim
Öncelikle Bunun için dx10 destekli bir ekran kartınız olmalı.Olmadığı içinde o ayarlarda gözükmez.
teşekkür ederim ekran kartı alırsam sorun giderilir yani peki bu radeon 9250 ile amd ana kart birbiri ile bağlantılı mı yani ekran kartı değiştirsem ana kart da mı değişecek.
quote:
Orjinalden alıntı: cem.petek
teşekkür ederim ekran kartı alırsam sorun giderilir yani peki bu radeon 9250 ile amd ana kart birbiri ile bağlantılı mı yani ekran kartı değiştirsem ana kart da mı değişecek.
Evet.Çünkü sendeki kart Agp.Anakartta agp destekli ama başka agp dx10 lu bir kart alabilirsin.2600xt,HD3850 gibi.Biraz pahalıdır ama.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme