Arkadaslar ben 1 ay once Dell 1520 (T8100 3gb ram 160 GB hdd GF8600gt) aldim ve tabii ki Vista kurulmus olarak geldi.ilk baslarda bi problem yoktu ama sonrada harddisk kendi kendine dolmaya basladi evet ilginc ama hicbisey yapmadan HDD doluyor.Mesela C surucusunun icini acip hepsini sec deyip boyut ölçtüğümde 28.1 Gb gösteriyor fakat HDD den özellikler dediğimde 50 gb dolu gösteriyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim ve de neden bilmiyorum ama pc acaip geç açılıyor 3gb ram olmasına rağmen hem de sadece oyun olarak NFS Prostreet yüklü.Nasıl Vistayı silip XP kuracağımı da bilmiyorum.Lütfen birileri yardım etsin kafayı sıyırıcam..Teşekkürler..
disk temizlemeye gel orada geçici internet dosyaları olur onları temizle sonra sistem geri yukleme noktaları vistada yer kaplayabiliyor haftada 1 kullanmıyorsan en son sistem geri yukleme noktası dısındakileri temizleyebilirsin Temp klasorumde benim birkeresinde 4gb yıgılma olmustu
hocam, adabada, mesela, bir tanıdığım, çok bilinmiş bir yerden aldı aynı bilgisayardan. Geldi bize, vista yüklü bilgisayar acayip geç açılıyor. hem de çok geç bir de sürekli donuyor. neyse, geri götürdüler, bir daha verdiler başka bir bilkgisayar (aynı model) bunda da aynı sorun. diğer bir bilgisayar verdiler, bu da açılmıyor. En sonunda düzgün bir bilgisayar buldular. hatalı üretimden kaynaklanıyor olabilir. (eğer 0 ise bilgisayarın)
HDD'nin doluluğu konusunda, büyük ihtimal hddnde hasar vardır. gizli dosyalardan diyeceğim ama o kadar fazla olmaz.