Şimdi Ara

Vista'da internet üzerinden izlenen videoları pc ye kaydetme???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
15.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Explorer 7.0 ve Vista Home Premium hakkında geniş bir bilgiye sahip hiç kimse yok mu bu forumda?? İkidir konu açıyorum ama hiç bir cevap yok..Vistada explorer 7.0 ı kullanıyorum daha önce xp kullanıyordum ve internet üzerinden izlediğim videolar Temporary Internet Files a gidiyordu internet üzerindn izlerken oraya yüklüyordu ama şimdi bu klasöre küçük boyutlu dosyaları resimleri fln kaydediyor yine internette gezdiğim sayfalara ait sanırım bu vistadan kaynaklanıyor...Bunu çözmeye çalışıyorum eğer yardımcı olursanız sevinirim...

• İzlediğiniz videoyu nasıl kaydebilirim diye soruyorsanız, size bir arkadaşıma hazırlamış olduğum dökümanı yollayabilirim.
  • izlediğim videoyu kaydetmek derken izlediğim videoyu ztn pcye kaydediyor ben nereye kaydettiğini bulamıyorum xp kullanırkn Temporary Internet Files a yüklüyodu otomatik olarak ama vistada görünmüyor izlediğim videolar bulamıyorum...
  • Arkadaşlar bende arıyorum geçici internet dosyalarını nereye kaydediyor acaba? Bilen biri yazarsa çok memnun olurum
  • C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Local Settings\Temporary Internet Files\
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilge_bilge

C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Local Settings\Temporary Internet Files\

Kullanıcı adı altında Local Settings adında bir klasör bulamadım... O dediğiniz sanırım xp de geçerli..
  • http://windowshelp.microsoft.com/Windows/tr-TR/help/6b17376d-8b06-4602-93a1-5688c364f23e1055.mspx

burada gerekli bilgi var arkadaşlar.
    bende
    C:\Users\<kullanıcı adı>\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files altında.

Herkese kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: byspayn

quote:

Orjinalden alıntı: bilge_bilge

C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Local Settings\Temporary Internet Files\

Kullanıcı adı altında Local Settings adında bir klasör bulamadım... O dediğiniz sanırım xp de geçerli..

çok çok özür dilerim.. vista için olduğunu unuttum bir an.. kusura bakmayın tekrar ya....
  • kardeşim tamam internetten seçeneklerinden geçici dosyalara ulaşıyorum yalnız benim sorunum internet üzerinde izlediğim videolar xp kullanırken bu geçici dosyaya kaydoluyordu ama vistada bu videoları göremiyorum nereye kaydediyor bu izlediğim videoları??
  • Arkadaşım sorunun cevabı verilmiş zaten.

Internet Explorer'ı açıyorsun. Araçlar butonundan İnternet Seçenekleri sekmesine giriyorsun. Genel sekmesinde Gözatma geçmişi var. Ayarlar'a gir, Dosyaları Görüntüle'ye tıkla. Ahanda önünde Temporary Internet Files.

• Yalnız bu açıklamaları yaptık da ben de videoları izledikten sonra, flash oyunları oynadıktan sonra bakıyorum. Kaydetmiyor. Ne yapıcaz?

• Arkadaşalar gerçekten bu sorunun cevabını bilen birileri yok mu? Kaç gündür bunun cevabını arıyorum bi türlü nasıl olduğunu bulamadım... DivXweb eklentisini kurdum bu program internetten izlediğin online filmleri;

C:\Users\KULLANICI ADINIZ\AppData\LocalLow\DivX\Temporary Downloaded Files

içine kaydediyor.. Sonrada oradan alıyorum.. Ama facebook tan izlediğim videoları vs.. nereye kaydettiğini bi türlü bulamıyorum.. Lütfen yardım :(
  • Arkadaşım normal ie açtığında herhalde kaydetmiyor fakat ben onun yolunu şöyle buldum ie yönetici olarak çalıştır o zaman aynı xp deki gibi bulabilirsin aynı yerde ama yönetici olarak çalıştırmadan dediğin gibi kaydetmiyor ben de yolunu bulamadım vista nasıl bir programsa ;
  • @maverick7881 teşekkürler.. ne zamandır aranılan cevabı sen çoktan bulmuşsun bile...!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.