Şimdi Ara

Vista Desktop a geçemiyor.virüs mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar ı açtığımda vistanın mavi açılış ekranına kadar sorunsuz geliyo ama desktopa bi türlü geçemiyo.
    10-15 dakika bekledim ama durum değişmedi vistanın açılış ekranında kalıyo bilgisayar.
    virüs olabilir mi?eğer öyleyse nasıl temizleyebilirm ya da ben yine en iyisi kesim çözüm format a başlıyım mı?

• büyük ihtimal sistem dosyaların zarar görmüstür. Reset falan attıysan o an sistem dosyaları kaybolmus (silinmis,bozulmus) olabilir. Sistem onarma işlemi yaparsan problemin hallolur.
  • teşekkürler ama bilgisayar açılmadan nasıl sistem onarma yapabilirim?
  • Bu işlemi zaten windows ekranında yapmayacaksın. Açılıs boot kısmında yapacaksın. Öncelikle elinde vista cd/dvd si varsa açılışı cd/dvd ye göre ayarlayacaksın kurulum sihirbazında dil seçeneğini seçtikten sonra kurulum ekranında Bilgisayarınızı Onarın seçeneğini seçip br sonraki adımda işletim sistemini seçip ileri butonuna basacaksın. Gelen penceredeki menülerden en üstteki Başlangıç onarmaya basıp onarma işlemini tamamlayacaksın ve yeniden başlattıktan sonra baska bir sorun yoksa windows desktopa geçer zaten ;)
  • cevapların için çok teşekkürler.bu gün bi deneme yapıcam kısmetse:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.