Şimdi Ara

Vista kurulu gelen bilgisayarlarda xp ye geçiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben toshiba L-40 serisinden bi dizüsti aldım. Takdir edersiniz ki performansı malum, vevista olarak yüklü geldi. Hem arayüz açısından hem de performans açısından çok rahatsız edici geldi bana. Xp ye geçmek istiyorum. Teknik servise sordum ama bunu mümkün olmadığını driverları bulamayacağımı söyledi xp için. Ama ben pek tatmin olmadım bu cevapla. Benim gibi düşünen binlerce insan olmuştur ve mutlaka dönüşün bir yolu vardır diye düşünüyorum. İçinizde vista işletim systemi ile gelen bir bilgisayarda xp ye dönen var mı?
    Ya da bu konuda bilgisi olan varmı? Paylaşırsanız çok memnun olurum.

• İnan bu konuda çok çaba sarfediliyor. Evet xpye dönenler var ama aynı yöntemleri uygulayıp ses kartını falan tanıtamayanlar var. Ben henüz bilgisayarı alamadığım için yardımcı olamıyorum ama istersen A2000-1AH Xp kurulumu topiğini bir incele
  • Bazı firmlaraın bu desteği var ve XP sorunsuz kurulabiliniyor. Örn: benim makineme sorunsuz kurdum ve driver sorunu yaşamadım hepsi sitesinde var. Bi programda uyumsuzluk var ama oda sorun değil aslında.
  • quote:

Bazı firmlaraın bu desteği var ve XP sorunsuz kurulabiliniyor. Örn: benim makineme sorunsuz kurdum ve driver sorunu yaşamadım hepsi sitesinde var. Bi programda uyumsuzluk var ama oda sorun değil aslında.

Nasıl yaptığını ayrıntılı olarak anlatır mısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: y1617

quote:

Bazı firmlaraın bu desteği var ve XP sorunsuz kurulabiliniyor. Örn: benim makineme sorunsuz kurdum ve driver sorunu yaşamadım hepsi sitesinde var. Bi programda uyumsuzluk var ama oda sorun değil aslında.

Nasıl yaptığını ayrıntılı olarak anlatır mısın?

Tabiki. Benim notebook LG P modeli, XP Bios'dan ASCHI özellğini disable edip XP'yi kurdum. Ardından tanınmayan özellikler için LG sitesindeki driverları indirdim bu kadar. Arkadaşımda Packard Bell var ama o yapamadı. Driver sorunu var.Bunları bilerek ve araştırarark LG aldım zaten.
  • Evet LG olduğunu söyleseydin önceden LG nin driverlarının XP de mevcut olduğu doğru ancak TOSHIBA için bu malesef söz konusu değil.
  • evet bende LG P1 modeli kullanıyorum XP kurdum ve driverlarını otomatik sitesinden indirdim ve sorunsuz olarak kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: y1617

Evet LG olduğunu söyleseydin önceden LG nin driverlarının XP de mevcut olduğu doğru ancak TOSHIBA için bu malesef söz konusu değil.

Dediğim gibi ürün seçerken bunlar göz önünde bulundurulmalı. Ne diyeyim, umaraım driverları kısa zamanda ççıkar. Yada Toshiba ile görüşüp çıkarılmaını sağlayabilirisniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.