Şimdi Ara

Vista ProgramData klasoru nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-)vista da c nin icindeki ProgramData klasoru nedir ne ise yarar?gecici dosyalarin tutuldugu bir yer midir? yoksa icindeki dosyalar onemli midir?bu klasoru silersem ne olur?

2-)Vista "C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue" klasorunun altinda durmaksizin surekli yuzlerce klasor olusturuyor. dakikada 1 yada 2 tane yeni klasor eklenmis oluyor. yanlis anlamadiysam rapor dosyalari ancak ne raporu oldugunu ve bu kadar sik neyi raporladigini anlayabilmis degilim. isin garibi her bir rapor klasoru 120-130mb arasinda degisiyor. bu ReportQueue klasoru harddiskimde 6.5gblik yer isgal ediyor ve surekli olarak buyuyor. bu sorun nerden kaynaklanmaktadir ve nasil giderebilirim. sanirim windows updatelerini yuklemeye basladiktan sonra olmaya basladi.

lutfen cvp verin yoksa bu klasor butun hdd mi doldurcak.

• Bende şuan disk niye bu kadar dolu diye bakınıyordum ki bu Programdata nın tam 46,4 gb lik yer işgal ettiğini gördüm.Bunun 43,5 gb i kaspersky lab klasörü içindeydi.Hemen sildim hepsini.Valla çok şaşırdım ya nedir bu böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkreign

1-)vista da c nin icindeki ProgramData klasoru nedir ne ise yarar?gecici dosyalarin tutuldugu bir yer midir? yoksa icindeki dosyalar onemli midir?bu klasoru silersem ne olur?

2-)Vista "C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue" klasorunun altinda durmaksizin surekli yuzlerce klasor olusturuyor. dakikada 1 yada 2 tane yeni klasor eklenmis oluyor. yanlis anlamadiysam rapor dosyalari ancak ne raporu oldugunu ve bu kadar sik neyi raporladigini anlayabilmis degilim. isin garibi her bir rapor klasoru 120-130mb arasinda degisiyor. bu ReportQueue klasoru harddiskimde 6.5gblik yer isgal ediyor ve surekli olarak buyuyor. bu sorun nerden kaynaklanmaktadir ve nasil giderebilirim. sanirim windows updatelerini yuklemeye basladiktan sonra olmaya basladi.

lutfen cvp verin yoksa bu klasor butun hdd mi doldurcak.

1. O klasör programların ayarlarının falan tutulduğu klasör. Klasör içeriğini silmeniz o programların çalışmasını engelleyebilir.

2. Bu klasör hakkında çok fazla birşey bilmiyorum ama forumlarda o klasör içindekileri silebilirsiniz, bir sorun omaz demişler. Size kalmış, daha net bir bilgi alana kadar silmeyebilirsiniz.

• sorunu cozmustum ama buraya yazmayı unutmusum.oncelikle klasörü kesinlikle silebilirsiniz hiçbir zararı yok. ama silmek çözüm değil çünkü dosya üretimi durmuyor en fazla 24 saat içinde bütün hdd yi yine dolduracaktır. sorunun sebebi vista nın update yaparken bir sorunla karsılaşması ve bu hataları loglaması. yanlış hatırlamıyorsam manuel olarak windows update i calıstırınca düzelmişti.
  • Vista zaten her şekilde hdd yi dolduruyo
  • bosuna 20 gb yer istemiyor arkadaslar TuneUp Utilities 2008 diye bi pro var onu kullanın bende türkce yamasıda var ekleyin msn nize gönderirim :d
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_karamsar_

bosuna 20 gb yer istemiyor arkadaslar TuneUp Utilities 2008 diye bi pro var onu kullanın bende türkce yamasıda var ekleyin msn nize gönderirim :d

Bende ccleaner kullanıyorum gerçekten süper program tavsiye ederim türkçe ve ücretsiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onu bilmiyorum ama su anda programımdan memnunum her türlü özelligi var :D
  • bide dedigim o programı kurun en az ilk calıstırdıgınızda 20 gb dosya sileceksiniz kesin eger 1 aydır felan kullanıyorsanız :D crack de veririm b en size ücretsiz olu verir:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_karamsar_ -- 12 Ağustos 2008; 1:08:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.