dvd kurulum olarak vista ultima aldım ama dili ingilizce bu güncelleme olarak türkçe dile geçebileceğim söyleniyor ücretsiz olarak bu doğrumudur. doğruysa ne zaman türkçe dil güncellemesi cıkacak tahmini kaç megabyte olur gercektwn ucretsizmi update yaparak tamamen türkçe olacakmı.yardımlarınız için teşşekkürler
Bilgim yok ne zaman çıkacağı konusunda ama merakını biraz da olsa gidermesi için şunu söyleyebilirim, Türkçe Vista çıktıktan sonra Windows bir şekilde yayınlar (ve bu ücretsiz olur sanırım) ya da Türkçe sürümden kırpmalarla bir ek paket hazırlanır..
Replica_Gun_Snatch cevabını okuyunca aklıma geldi.bende de almanca xp pro. var.bunu türkçe ye çevirmem mümkün mü ve nasıl? şimdiden sağol.
quote:
Orjinalden alıntı: baran32
dvd kurulum olarak vista ultima aldım ama dili ingilizce bu güncelleme olarak türkçe dile geçebileceğim söyleniyor ücretsiz olarak bu doğrumudur. doğruysa ne zaman türkçe dil güncellemesi cıkacak tahmini kaç megabyte olur gercektwn ucretsizmi update yaparak tamamen türkçe olacakmı.yardımlarınız için teşşekkürler
kaça aldın,??
quote:
Orjinalden alıntı: grotesque
quote:
kaça aldın,??
vista ultimate upgrade için 259, tam sürüm için 399 dölar istiyorlarmış. Ben derginin yalancısıyım
quote:
Orjinalden alıntı: Fearless
quote:
Orjinalden alıntı: grotesque
quote:
kaça aldın,??
vista ultimate upgrade için 259, tam sürüm için 399 dölar istiyorlarmış. Ben derginin yalancısıyım
Tam olarak onu kasdettiğini sanmıyorum @zuveryaprak; bilemem, ben sadece tahmin yürüttüm.
hiç bi yerde yok siz nası alıosunuz ben hayret ediom millet paraya para demio, veriyo 300-400 papel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme