Şimdi Ara

VISTA ULTIMATE 64 BIT + XP BERABER NASIL ÇALIŞIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VISTA ULTIMATE 64 BIT KULLANIYORUM FORMAT ATARAK ÖNCE XP SP3 SONRA DA VISTA KURUP İKİSİNİ BERABER ÇALIŞTIRMAK İSTEDİM.FAKAT DAHA ÖNCE XP KULLANMIŞ OLDUĞUM BU MAKİNADA VISTADAN SONRA NEDENSE VISTAYI SİLDİĞİM HALDE XP KURAMIYORUM XP SP3 CD SİNİ TAKIN VE I386 mı ne bi dosya istio 3 FARKLI XP CD Sİ TAKTIM YİNE DE OLMADI.

SONUÇ OLARAK ŞU AN MAKİNADA VISTA 64 BİT ULTIMATE VAR VE BEN NASIL OLUR DA XP Yİ DE BU İŞLETİM SİSTEMİ İLE BERABER KULLANABİLİRİM ?

ÇOK SAĞOLUN...

• Vista üzerine XP Kurmak İsteyenler... Resimli Anlatım....
    http://forum.donanimhaber.com/m_23366495/tm.htm
  • ilginiz için teşekkür ederim fakat xp kurulumu esnasında cd yi takın işte i386 sanırım bu dosyayı görmek istiyor. burada sorun çıkıyor işte bunu nasıl aşabilirim yoksa cd den boot ederek farklı bölüme kurmaya kadar geliyorum kurulum esnasında hata veriyor ve ben bu makineye vista kurmadan önce defalarca xp kurmuştum bu hata vistadan sonra gelmeye başladı acaba biostan ya da boot manager ayarları mı sorun çıkarıyor anlamadım ?
  • O xp kuracagın bölümü silip yenıden oluşturup tam bır format atarak tekrar kurulumu denesen ? yanı bı fıkır olarak sunuyorum .. Cd okuma hatası gıbı dursa da ılk başta farklı bırsey oldugu bellı.o kadar denedıgın cd bozuk cıkarsa bahtına yan derım. bı de böyle dene. xp yi kurdugunda sıstem sadece xp den acılır bıldıgım kadarı ıle.vistayı goremıyo kör oluyo xp .kendı basına hüküm sürüyor. neysekı vista ıcın kucuk bır program cıkarıldı iki işletım sıstemı bır arada o sekılde acılıyor.şu hatayı bı aşalım da onu da anlatırız.
  • bunu denedim tam olarak format attım makineye ve 3 cdnin 3 ü de aynı dosyayı istiyor benden dediğin prog ile vista arayüzünden mi yapılıyor peki ?
  • vista cd si ile bi açılış yapılıp ayarlanabılıyor.keske oraya gelsende derdımız o olsa :D
  • vista ile kurulumda hiç sorun yok sadece xp de sorun var siz xp yi kurup farklı bir parta da vista mı kur diyorsunuz? sağolun yardım için
  • vistayı kurduktan sonra vistanın ıcınde disk bölümleme sistemı var. ordan bölüm ayırıp ondan sonra xp kurulumuna gecıyorum. bı hata almıyorum kurulum gidiyor.o yüzden hatanı ılk defa duydugumdan şu an canlandıramıyorum pc basında olunca ınsana ılham gelıyor ama okuyunca hatayı bazen bakakalıyor :D
  • ok bir daha deneyeceğim akşama şimdi işe gidiorum gelince anlatırım olanları =) saygılar
  • Belki çok komik ama CD okuyucum normal cdlerden anlamıyor.Fakat DVD-RW diskten okuma yaptı ve kurdu.Bu arada xp 64 bit kurdum ama yine de silmek zorunda kaldım onu çünkü Nvidia GeFORCE7300 driveri yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.