Şimdi Ara

Vista'yı W 7'ye upgrade maliyeti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vistayı 64x home prem. 2 senedir kullanıyorum. Windows 7 ye geçmek istesem yeni den mi almam gerekiyor yoksa cuzzi bir fiyata W7 ye geçebilirmiyim.

Bu konuda buldugum bi kac site temmuzdan kalma? Bir yerde de upgrade imkanı son aylarda satilan bilgisayarlar icin gecerli diyor.

• herhalde 26 hazirandan sonra alınan ürünlerde geçerliydi
  • Geçen Vista Home Basic yüklü notebook aldım.
    Nasıl Win7 ye ücretsiz upgrade yapabilirim?
  • Notebook aldığın mağazada ücretsiz yaptır. Kendi başna yapma bence. Belki lisans sıkıntı olabilir. Yetkili biri görmeli ve onay vermeli diye düşünüyorum. Hatta yükseltilme işlemi yapıldı diye de bir belge iste iş bitince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Notebook aldığın mağazada ücretsiz yaptır. Kendi başna yapma bence. Belki lisans sıkıntı olabilir. Yetkili biri görmeli ve onay vermeli diye düşünüyorum. Hatta yükseltilme işlemi yapıldı diye de bir belge iste iş bitince.

Belge ne alaka onu anlayamadım. Garantide bir sorun mu çıkacak? Bir de update leri sınırsız bir şekilde yaptığımız sürece keyimiz zaten orjinaldir ve kendimize aittir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabc

quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Notebook aldığın mağazada ücretsiz yaptır. Kendi başna yapma bence. Belki lisans sıkıntı olabilir. Yetkili biri görmeli ve onay vermeli diye düşünüyorum. Hatta yükseltilme işlemi yapıldı diye de bir belge iste iş bitince.

Belge ne alaka onu anlayamadım. Garantide bir sorun mu çıkacak? Bir de update leri sınırsız bir şekilde yaptığımız sürece keyimiz zaten orjinaldir ve kendimize aittir.

Garantide bir sorun çıkmaz. Belgeden kasıt update yapılmıştır gibisindeb bi çıktı vb. olsa fena olmaz. Sonuçta yükseltme oluyor güncellemeden ziyade. Ben işi sağlama alsın diye söyledim.

• Home basic upgrade i yok. Home premium ve üstüne var upgrade. 26 haziran ve üstü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedlam

Home basic upgrade i yok. Home premium ve üstüne var upgrade. 26 haziran ve üstü.

Bill' e selam korsana devam...
  • 26 haz öncesi ne yapacak?
  • geçemeyecek. ayrıca upgrade dvd dye bir satış yok tr'de zaten sıfır oem lisansla kutu lisans arasına 50 lira fark var.
  • üçretsiz gecemecegiz o kesinde indirimdemi yapmiyorlar. Alsınlar vistalarını versinler Windows 7 yi. Bir miktar da fark alsınlar. 50 dolar falan iste.

Kırk yılda lisansli bir windows kullandik onunda bir faydasini goremeyecegiz gibi
  • Bu gün hp pavilion için form doldurdum 44 dolar masraf istiyor hp.
  • quote:

Bu gün hp pavilion için form doldurdum 44 dolar masraf istiyor hp.

26 hazirandan sonra alınan bir bilgisayar icin mi bu masraf?
  • ben vatandaki arkadaşa sordum ucretsiz geçiş yapabilirsiniz dedi. Daha 2 hafta oldu laptopu alalı Vista home premium var güncellersen geçişin olur dedi
  • iki senedir vista kullanan icin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piratex -- 25 Ekim 2009; 2:44:31 >
  • Evet 26 hazirandan sonra alınan bir laptop.
  • quote:

Bu gün hp pavilion için form doldurdum 44 dolar masraf istiyor hp.

26 Haziran öncesi almış olduğum laptop içinde aynı masrafı çıkardı bana Hp.Faturayı yollamamı bekliyorlar.
  • Ben de merak ediyorum enayi gibi gidip aldık orjinal vista 64 biti 2 sene önce

Şöyle yukarıda yazılan gibi 44 dolar ise verilir.Ama nereye
  • Ben de temmuzda Asus notebook aldım. Vista Home Premium ile geldi. 2 gün önce asus un sitesinden Windows 7 yükseltme için başvuru yaptım. 35€ ödedim. Bakalım ne zaman gelecek.
  • ben mayista almistim bir dniyim dedim kabul etti ama maalesef laptopu sattim alan adama dedim isterse upgrade yapabilir dedi istemez kalsin istersen sen kullan. benim simdi kafamda iki soru var laptop home premium 32bit idi acaba direk olarak 64bit siparis verme ihtimalim varmi birde temiz kurulum yapabilirmiyim yoksa vista yuklu olmasi sartmi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.