Şimdi Ara

VİSTADAN NEFRET EDENLER BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR VISTAYI HIC SEVMIORUM HABIRE HATA VERIOR BILGISAYARDA SORUN DA YOQ TUM HERSEYI YUKSEK OYUNLARDA YAVASLIOR AMA XP YE GELINCE HARİKA 1 NUMARA HERSEYDE HIZLI

• vista kötü bir işletim sistemi değil ama xp dende iyi bir işletim sistemi değil.
    Ben Vistayı 1 ay kullandım dün XP ye döndüm ve gerçekten oh be! dedim.Ramimi 4 gb yapıp xp 64bit kullancam yakında.

Sistemim core2 duo 2.44 ghz
    msı 8600gts oc edition
    msı p35 neo-f anakart
    2 gb ram
  • sende hata vermesi kötü bir işletim sistemi olduğunu göstermez..

ben ultimate kullanıyorum.. kesinlikle hata almadım şimdiye kadar..çok da stabil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasankeyf

sende hata vermesi kötü bir işletim sistemi olduğunu göstermez..

ben ultimate kullanıyorum.. kesinlikle hata almadım şimdiye kadar..çok da stabil...

Katılıyorum. XP ye döndüm 1 saat sonra dayanamayıp Vista yükledim tekrar
  • vistayı durmadan kötüleyen arkadaşlara kocaman bir lol ya bu işlerden hiç anlamıyorsunuz yada donanımınız kötü her iki secenektede sorun sizde xp de 4 gb ram dan bahseden arkadaş xp 4 gb ram i kullanmaz sen ne yaparsan yap istersen 40 gb ram tak kullanılmadıktan sonra bi anlamı yok vista ilk cıktığında sorunları vardı onlarda çok büyük ölçüde giderildi şu an her yönden stabil olarak çalışıyor vistaya mana bulmayın kendinize bulun kullanmak zorundada değilsiniz ama çamurda atmanıza gerek yok.
  • bu iş hakikaten can sıkıcı olmaya başladı.

1.korsan kullananlar ağzını bile açmasın.
    2.kullanmak zorunda değilsiniz. evet kullanmak için sebeler olabilir ama zorunda değilsiniz. kesinlikle zorunda değilsiniz.
    3.vista ile gelen bilgisayarları tercih etmemek elinizde. ya da kendinizin oluşturacağı bir sistemle istediğiniz işletim sistemini kullanın.
    4.dünya windowsdan ibaret değil. kimisine göre vista dan tek kurtuluş yolu windows 7. kimine göre de mac os x ya da linux.
    5.linuxde ve mac os x leopardda hiç bir hata olmadığını sanmak ahmaklıktır! velhasil vistada da vardır.

vistadan nefret edenleri topladıktan sonra bir vaatte bulunmanız gerekir. bu vaatlerin içinde vistanın alternatiflerini önermek olamaz. vistayı sevmeyen başka sistemleri kullanmayı zaten kendi seçebilir. yapmanız gereken vistanın sorunlarına vista içerisinde bir çözüm üretmek. gerisi gereksizdir, sıkıcıdır vs...

• quote:

Orjinalden alıntı: isk0rpit

vistayı durmadan kötüleyen arkadaşlara kocaman bir lol ya bu işlerden hiç anlamıyorsunuz yada donanımınız kötü her iki secenektede sorun sizde xp de 4 gb ram dan bahseden arkadaş xp 4 gb ram i kullanmaz sen ne yaparsan yap istersen 40 gb ram tak kullanılmadıktan sonra bi anlamı yok vista ilk cıktığında sorunları vardı onlarda çok büyük ölçüde giderildi şu an her yönden stabil olarak çalışıyor vistaya mana bulmayın kendinize bulun kullanmak zorundada değilsiniz ama çamurda atmanıza gerek yok.

bize bilgiçlik taslıyosunuz ama birşey bildiğin yok ben xp64 bit kullancam diyorum 64 bit 4 gb rami tanıyo.
    Yani maaşallah baya iyi atıyosun microsoft bile vistayı bu kadar savunmadı.
  • Bir "Vista Ezikliği Sendromu" daha... Psikiatristlere ek ekmek kapısı çıktı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanyur

quote:

Orjinalden alıntı: isk0rpit

vistayı durmadan kötüleyen arkadaşlara kocaman bir lol ya bu işlerden hiç anlamıyorsunuz yada donanımınız kötü her iki secenektede sorun sizde xp de 4 gb ram dan bahseden arkadaş xp 4 gb ram i kullanmaz sen ne yaparsan yap istersen 40 gb ram tak kullanılmadıktan sonra bi anlamı yok vista ilk cıktığında sorunları vardı onlarda çok büyük ölçüde giderildi şu an her yönden stabil olarak çalışıyor vistaya mana bulmayın kendinize bulun kullanmak zorundada değilsiniz ama çamurda atmanıza gerek yok.

bize bilgiçlik taslıyosunuz ama birşey bildiğin yok ben xp64 bit kullancam diyorum 64 bit 4 gb rami tanıyo.
    Yani maaşallah baya iyi atıyosun microsoft bile vistayı bu kadar savunmadı.

Bi yanlış anlaşılma var galiba isk0rpit 4gb ram i tanımaz dememiş kullanmaz demiş. Bu görüşe ben de katılıyorum. Benim pc de 2gb ram var xp onu bile kullanmıyordu en ağır oyunda bile. Dolayısıyla 4 değil 40gb taksanda farketmez görüşüne ben de katılıyorum

• vistadan anlayan kullanan arkadaşlar; Belgelerim veya kullanıcılar klasörü xp de başka sürücüye taşınıyor.
    Soru şu, acaba vistada nasıl taşınıyor(mu)?
  • Vista da senden hoşlanmamış demek ki
    Aşkınız kısa sürmüşş

Vistadan iyi bir aşık olmaz
    Ona dost gibi yaklaşacaksın arkadaş gibi
    Belki seni sevecektir.

umudunu kaybetme elbet sen de alışacaksın
    Önce başlığı değiştir belki sesini duyarr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.