Şimdi Ara

VİSTADAN , WİN7 YE GEÇİŞ HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ben vista 64bit ultimate kullanıyorum sistemimden şuan çok memnunum win7 tam sürüm hala çıkmadı die biliyorum şu anki sürüme geçiş yapayımmı yoksa tam sürümümü bekleyeyim tavsiyeriniz içiteşekkürler şimdiden.

• windows7 tam sürüm çıktı hocam malum yerlerde mevcut. windows 7 rtm 7600.16835 diye aratırsanız ingilice sürümü var üzerine de türkçe dil dosyasını yükleyince türkçe oluyor. uzun zamandır xp kullanıyordum vista da kullandım bi ara ama bana çok hantal bir işletim sistemi gibi geldi. şuan win7 kullanıyorum memnunum
  • Çok teşekkür ederim o zaman bi ançnce win7 bulup yükliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik

windows7 tam sürüm çıktı hocam malum yerlerde mevcut. windows 7 rtm 7600.16835 diye aratırsanız ingilice sürümü var üzerine de türkçe dil dosyasını yükleyince türkçe oluyor. uzun zamandır xp kullanıyordum vista da kullandım bi ara ama bana çok hantal bir işletim sistemi gibi geldi. şuan win7 kullanıyorum memnunum

Tam sürüm derken o deneme olarak çıkartılan son sürüm yani son deneme resmi olarak ekim de çıkacak diye biliyorum..
  • son çıkan 16385 numaralı sürüm RTM (Release to Manufacturer), beta key leri kabul etmiyor yani DVD lere basılmadan önceki son sürüm. Artık kod değişiklikleri filan yok. Çıkacak olan sürüm bu. Tabi RTM nin anlamı bu, microsoft son dakika golü atmazsa.

Bunun haricinde vista zaten 64bit olmazsa çekilecek çile değil. Sisteminizden memnunsanız dursun. Ama denemekle bir şey kaybedilmezde. Hemen her torrent sitesinde var win7 64bit 16385 . Güvenilir olduğuna inandığınız bir yerden indirin 3.0 GB iso.

http://www.chip.com.tr/konu/windows-7-rtm-surumu-hazir_14158.html

• Windows 7 beta haldeyken bile vista dan daha iyiydi. Windows 7 RTM Build 7600 kullanıyom Xp yi bırakabildim nihayet.
  • elimde su an en son sürüm var isteyen PM atsin linkleri verebilirim..
  • sürücü sorunu yaşanıyormu peki benim en çok korktuğum konu bu
  • ßende imkanın varsa windows 7 rtm 7600 e geçmeni tavsiye ederim. Ben hafiften indirmeye başladım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartalkafa

sürücü sorunu yaşanıyormu peki benim en çok korktuğum konu bu

Vista da yaşamıyorsan windows 7 de hiç yaşamazsın. Zaten çalışıyor vista driverları w7 de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.