Şimdi Ara

vistadan xp ye geçmek hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam şu an vista kullanıyorum ama xp ye gecmek istiyorum vistanın bulundugu sürücüye normal xp cd si ile baslatarak xp kurmamda bir sakınca varmı acaba yoksa vistanın bulundugu sürücüyü komple silip formatlayıp xp kurmam mı gerek cok tesekkurler.

• Normal xp kurar gibi cdden boot edeceksiniz..Vistanın kurulu olduğu C sürücüsünü biçimlendirip xp yi kuracaksınız.
  • Forumda önce bi araştır istersen, bildiğim kadarıyla vista'dan xp'ye geçerken sorun çıkartıyor...

Sata/Raid sürücüleri yüklü olmadığı için xp yükleyemiyorsun, bi noktadan sonra mavi ekran hatası veriyor.

Ya sata/raid sürücüleri eklenmiş format cd si kullanman gerekir, ya da bios ayarlarından bazı değişiklikler yapman gerekli diye biliyorum... Tam konuyu açıklayamadığım için özür ama forumda bir çok konu var bununla ilgili...

Kolay gele..
  • Eğer AHCI mod da ise biostan hd ayarlarınız , IDE moda getirirseniz hiç bir sorun olmaz. Şu Vista'dan Xp ye dönmek neden zor olsun bir türlü anlayamıyorum senelerden beri yaptığım şey hiç bir zorlukla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GedKalessin -- 4 Aralık 2009; 15:52:11 >
  • He kaldı ki bu demek değil ki XP de AHCI mod veya RAID mod kullanılamaz tabiki kullanılabilir gerekli sürücüleri XP kurulum ekranında F6 ile Windowsa ilave ederek. Videolu anlatım

http://www.pclabs.com.tr/2007/10/28/windows-xp-kurulurken-ahci-raid-suruculeri-nasil-kurulur/
  • arkadaslar cevaplarınız icin cok tesekkürler birincisi format atamam cünkü c sürücüm dolu d de dolu ikincisi internette böyle birsey duymustum wista üstüne xp kurarken sorun cıkartıyor bölümü silmek gerekmis falan diye ama ben silemeyecegim icin emin olmak istiyorum sonra kurduktan sonra sorun cıkartmasın ugras dur bios sata sorunlarını aştım zaten benim demek istedigim bicimlendirmeden wistanın üstüne xp kursam bir sorun olur mu tekrar tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.