Şimdi Ara

vistayı yükleyemiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar xp işletim sisitemi yüklü vista kurmak isitoyorum bende bi dvdi var tüm serileri takıyorum dvdyi deneme amaçlı autron yerine'kurulum bu işletim sürümünde çalışmaz.Windows yüklemek için lütfen yükleme medyasından önyüklemeyi deneyin' die hata veriyyor dvdnin içine giriyorum setup.exe tıkladığımda geçerli bir win32 uygulaması değil diryor sorun nedir?_? eğer arkadaşlar biostan yüklemeey karlk sam aynı hatayı verilmi??

• pc yi yeniden başlat ve vista dvd sini tak "dvd den yükleme için bir tuşa basın" diye yazı çıkar o zaman herhangi bir tuşa bas formata girer ve vistayı kurarsın. öyle bir yazı çıkmazsa eğer

PC yi yeniden başlat ordan bios ayarlarına gir "advanced" la başlayan bir yer vardı tam hatırlamıyom orda karşına hdd,dvd ve floppy gelir ilk sıraya dvd yi 2 ye hdd ve 3 de floppy ayarla kaydet ve yeniden başlat tekrar vista dvd sini tak bu kadar. Anladığım kadarı ile xp açıkken vista kurmaya kalktın o zaman olmuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: tombombadil_07

pc yi yeniden başlat ve vista dvd sini tak "dvd den yükleme için bir tuşa basın" diye yazı çıkar o zaman herhangi bir tuşa bas formata girer ve vistayı kurarsın. öyle bir yazı çıkmazsa eğer

PC yi yeniden başlat ordan bios ayarlarına gir "advanced" la başlayan bir yer vardı tam hatırlamıyom orda karşına hdd,dvd ve floppy gelir ilk sıraya dvd yi 2 ye hdd ve 3 de floppy ayarla kaydet ve yeniden başlat tekrar vista dvd sini tak bu kadar. Anladığım kadarı ile xp açıkken vista kurmaya kalktın o zaman olmuyo

1. dediğine %90 2. dediğinle ulaşılıyor ztn.. artı tüm anakartlar otomatik olarak idrak etmezler CD'leri... birde Advanced menüsünden ziyade Boot menüsündedir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechZone

1. dediğine %90 2. dediğinle ulaşılıyor ztn.. artı tüm anakartlar otomatik olarak idrak etmezler CD'leri... birde Advanced menüsünden ziyade Boot menüsündedir...

Bende tam hatırlayamadım ondan hazır gelmişken birşey sorcam Vistayı kurarken en son yükleme işlemi tamamlanıyor kısmında ekran ve mouse gidiyo pc kitleniyo. Yeniden kurulumu başlattığım zaman ise 10gb lık kullanılan alan var bir çözüm bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver bulamadım yardım ...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.