Şimdi Ara

viteste titreme acil yardım'''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    araç 4. viteste 1800-2300 devirleri arasında giderken vites kolunda ses yapıp gözle görülecek derecede dikkat çekip titreme yapıyordu
    garantisi bitmeden servise yaptırmaya götürdüm şimdi titreme çok az a indi ses yok vitesi tutmazsanızda titrediğini anlamanız imkansız
    ama yeni bir sorun çıktı (belki de sorun değildir.)2,4,ve 6. viteslerde yani alt grup viteslerde vitese geçerken üst gruptakiler gibi tık diye geçmiyor sanki zorlanarak geçiyor.
    bu bir problemmidir ileride düzelirmi veya ileride bana sorun çıkarırmı?
    türkiyeden kıbrısa geçen ağustosta 2 seneliğine geldim garantisi 2 ocakta biteceğinden buradaki yetkili servise gittim ve anlattığım şekilde yardımcı oldular (veya köstek oldular) fakat ne servise arabayı bırakırken ne de alırken elime hiçbir kağıt vermediler. garantinin burda da geçerli olduğunu bu kapsamda hallettiklerini söylediler. sanki el altından yapmış gibiydiler.
    ileride masraf çıkarıcaksa mersindeki servise gitmeyi düşünüyorum garabtisi bitmeden
    yorumlarınızı bekliyorum

• dsg mi eğer öyle se 20.000 tl toplamaya başlayın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StevenGerrard -- 19 Aralık 2010; 20:14:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj appıah

dsg mi eğer öyle se 20.000 tl toplamaya başlayın derim

biraz daha ılımlı yaklaşsaydınız,benim bile içim karardı!
  • ben düz vites olduğunu tahmin ediyorum çünkü 2,4,6. viteslere geçerken zorlama varmış anladığım kadarıyla yani sert bi geçiş söz konusu muhtemelen garantiden vites kutusu değişir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.