Şimdi Ara

Vizem bitti yaptıramıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımın vizesi 21 mayısta sona erdi. Şu an vizeye sokma imkanım yok durumum yok maddi. Bu şekilde kaç gün gezmeme izin var ? Polis durdurursa ne gibi bir cezası oluyor, polis durdurmadan direk vizeye gitsem orda fazla ücret ödermiyim tarihi geçmiş diye ?

1 ay sonra girebilirim anca napmam gerek yardım edin cezası nedir.

• bildiğim kadarıyla vizesiz araçlar çevirmelerde direk bağlanıp otoparka çekiliyor ve ceza kesiliyor..
  • İlkinde ceza kesiliyor. Kanun değişmedi ise 72 TL. İkincisinde yine ceza kesiliyor. Artı olarak araç bağlanıyor. Siz TÜVTURK'ten muayene harç makbuzunu getirmeden arabanızı alamıyorsunuz. Çekme ücreti ve otopark ücretini de ayrıca ödüyorsunuz tabii.
  • dostum zor bir durumda olabılırsın ama bu iş tehlikeli... polislere yakalanmasan bile oldu ya kaza yaptın....ne kadar haklı olsan bile suçlu sensin unutma...burası turkıye ve bizlerde bedevi yiz...şansa bırakma....
  • Yakalanırsanız ceza kesiliyor ve size 7 gün süre veriliyor. 7 gün içerisinde muayene yaptırmazsanız aracınız ilk çevirmede bağlanıp otoparka götürülüyor.
  • ilkinde 77 TL ceza ve 1 hafta süre.2.sinde 77 tl ceza ve tekrar 1 hafta süre 3.sünde aracınızı bağlayıp muayene merkezine götürüyorlar diye biliyorum.
  • Bunlara ek olarak bende ilk çevirmede ceza yedim, 7 gün süre dendi polisin bana dediği muayeneyi yaptır sonra belgenle trafiğe git dedi. 15 gün sonra falan yaptırdım emniyete gittim aracın trafikten men edilmiş niye geç kaldın dedi 2 dakika sonrada tamam gidebilirsin dedi. Orada birazda korkutmuş olabileceğini düşünüyorum. Yinede 2. çevirmede affetmezler ama :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Finallerim bitti
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim vizem yarıda kaldı ve araya bayram tatili girdi,ben şunu merak ediyorum,yolda polis beni durdurursa elimdeki muayene kagidi gecerli olurmu? 2tane kusur var onları yaptırmam gerekiyor ama bayram tatili girdi araya simdi. bayramda gezerken polis durdurursa sizce benim durumum ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefa15

Benim vizem yarıda kaldı ve araya bayram tatili girdi,ben şunu merak ediyorum,yolda polis beni durdurursa elimdeki muayene kagidi gecerli olurmu? 2tane kusur var onları yaptırmam gerekiyor ama bayram tatili girdi araya simdi. bayramda gezerken polis durdurursa sizce benim durumum ne olur?

1 ay müsade veriyorlar hocam elinde kusur kağıdı varsa geçen sene başıma geldi abi dedim valla muayneye gittim araç kusurlu çıktı şimdi sanayiye gidiyordum sen çevirdin dedim öyle yırttım sende abi araya bayram girdi tatil etme bulma diyerek yırtarsın
    2. olarakda herhangi bir kazada ve allah korusun kötü bir durumda herhangi bir şekilde muaynenin olup olmaması etkilemiyor. sıkıntı yok sadece sigortan olmazssa problem okadar1
  • @n1say

Tesekkur ederim hocam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.