Şimdi Ara

VLC'nin evrensel Windows 10 uygulaması çok yakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VLC'nin evrensel Windows 10 uygulaması çok yakın

VLC kesinlikle Windows platformundaki en gelişmiş multimedya oynatıcılarından biri durumunda. Microsoft'un evrensel uygulamalar (UWP) konusunda bastırmasından bu yana VideoLAN geliştiricileri yazılımın Windows 10 sürümünü oluşturmaya çalışıyorlar. Ekipte yer alan geliştiricilerden biri olan Thomas Nigro bunu gerçekleştirmeye çalıştıklarını ve çok kısa bir süre içerisinde sonuçlanacağını söyledi.

Dün yapılan duyuru VideoLAN ekibinin bugün (birkaç saat içinde) birşeyler yayınlayabileceğini ve daha sonra mağaza uygulaması için haftalık takvime göre bir güncelleme planladıklarını ortaya koydu. Bir başka tweete göre de düzgün çalışmaması da dahil olmak üzere bazı hatalar barındırdığı için Windows 10 sürümü geri çekildi.

Ayrıca Bkz.WhatsApp sonunda görüntülü arama özelliğine kavuşuyor
    Ancak kısa bir süre önce geliştiriciler hataları teker teker düzeltmek için çalıştıklarını ve gün içerisinde uygulama mağazasına bir paket yüklemeyi hedeflediklerini söyledi. Yani Windows 10 için yeni VLC uygulaması bir aksilik olmazsa çok yakında sahneye çıkacak. Haftalık güncelleme planının ilk olarak duyurulduğu Nisan ayında Thomas Nigro, Windows Phone sürümünün bu aydan itibaren artık desteklenmeyeceğini söylemişti.

Nigro yaptığı açıklamada "Tamamen dürüst olmak gerekirse, yaklaşan ilk sürüm Windows Store üzerindeki mevcut versiyondan çok daha fazla özelliklere sahip olmayacak. Tüm bu özellikler Mayıs ve Haziran ayları içerisinde geçerli olacak. Uygulamaya haftalık bazda yeni özellikler ekleyeceğiz" demişti.

• Ne acayip lan. Markette bir tane çalışan video player vardı ilk zamanlar. O da Moliplayer idi. Hemde ücretli idi. Ücretsiz için Çin versiyonunu indirirdik.

Kaç yıl oldu durum hâlâ bu şekilde. Resmen acınacak hâlde. Kullanıcıları süründürüyorlar.

• WINDOWS 10 REDSTONE guncellemeli olanlara ... Windows Phone 8.x desteklenmemesinin tek sebebi adamlar aciklamis WindowsvPhone 8.x ses cozuculeri vasat duzgun derlenmemis .

Android te MX Player gibi birsuru kaliteli uygulamalar var ama Windows 10 Mobile kullaniyorum duzgun arayuzu de akici olan bir tane uygulama yok ...

• Gelsin bakalım bende kullaniyorum

• Valla yıllardır her gün bir sürü film izlerim. Video oynatımı benim için çok önemlidir. VLC yi beş para etmez buluyorum. Bu konuda iyiyimdir.

Eskiden başlayarak günümüze kadar en iyi playerlara bakarsak:

Bs Player.
    Sonra Gom Player çıktı ve çok iyiydi.
    Sonra KM Player çıktı ve en iyisiydi.
    Sonra KM Player satıldı ve reklamlı vs. beş para etmez hale geldi.

Şu anda da içerisine Open Codec Entegre edilmiş, Daum Pot Player en iyi oynatıcı.
    KM Player'ı yapan kardeşlerimiz, KM Player'ı Pandora'ya sattıktan sonra Daum Pot Player'ı yaptılar. Bilgisayara hiç kodek bile yüklemiyorsun. H265 dahil her şeyi cayır cayır açıyor. Ayrıca güzel kontrolleri var. Sol oka basınca 5 saniye geri, sağa basınca 5 saniye ileri gidiyor. Ayarlar aynı KM Player gibi. Enter tam ekran, aşağı ok sesi kısıyor, yukarı ok ise sesi açıyor. VLC veya Windows Media Player gibi özürlü değil. Onlarda 5 saniye geri almak bile ayrı sorun.

Bilgisayarda tüm video türlerinin önizlemesini ise Icaros ile sağlıyorum. Tüm dosya türlerinin önizlemesi görünüyor. Tabi bazılarını elle girmek gerekiyor ama 1 kere yapıyorsun...

• quote:

Bilgisayarda tüm video türlerinin önizlemesini ise Icaros ile sağlıyorum. Tüm dosya türlerinin önizlemesi görünüyor. Tabi bazılarını elle girmek gerekiyor ama 1 kere yapıyorsun..

nasıl kullanıyoruz acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayhan -- 18 Mayıs 2016; 7:13:34 >
  • VLC falan hikaye bilmeyen arkadaşları şununla tanıştıralım:

Windows:https://mpv.srsfckn.biz
    Linux: Package manager'de mpv olarak aratın.
    OSX: brew kullanıyorsanız:
    brew install --HEAD --with-bundle --with-bluray-support --with-libdvdread --with-little-cms2 --with-lua --with-bundle mpv

.app olarak compile edilmiş isterseniz:http://pdb.finkproject.org/pdb/package.php/mpv

Default ayarları oldukça sağlam, hızlı ve hafiftir ama çok kötü bilgisayarlara sahip olan arkadaşlara özel olarak config dosyası yazabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her uygulama böyle birkaç yılda gelirse belki dünyanın ömrü bitmeden eksiklikleri tamamlanabilir.

• vlc iyi hoşta . Ara yüz içler acısı. Zerre kullanışlı değil. Dosya açma gayet güzel çalışıyor ama iş ayrıntılara menulere gelince bitik.
  • +1 adamlar şirkete 2, 3 tasarımcı almalı bana göre vasat durumda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VLC çok fazla format destekliyor orası doğru, ama görüntü kalitesi çok da iyi değil. Eğer desktop platformdan bahsediyorsak tonla daha yüksek görüntü kaliteli alternatif var.
    Ben media player classic kullanıyorum daha temel bir uygulama olmasına rağmen görüntüde siyahlar ve kontrast çok daha iyi. VLC siyahlari grimsi şekilde render'lıyor.
  • vlc bir ara efsaneydi

ama şu an çoğu oynatıcı tüm uzantıları destekliyor

ctrl + yukarı / ctrl + aşağı tuşları ile ses ayarı yapma

ctrl + sağ / ctrl + sol tuşları ile de birer dk ileri ya da geri atma özelliği bile mükemmel
  • WINDOWS 10 REDSTONE guncellemeli olanlara ... Windows Phone 8.x desteklenmemesinin tek sebebi adamlar aciklamis WindowsvPhone 8.x ses cozuculeri vasat duzgun derlenmemis .

Android te MX Player gibi birsuru kaliteli uygulamalar var ama Windows 10 Mobile kullaniyorum duzgun arayuzu de akici olan bir tane uygulama yok ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.