Şimdi Ara

VLOG için öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yakında vlog çekmeye başlamayı düşünüyorum. Gopro hero 5 nasıl olur ? ve onun birde çekerken stabil olması için çubuğu var oda pakete dahilmi ?

ürünü hem vlog için hemde timelapse için kullanıcam

• reel1010 R kullanıcısına yanıt
    hmış hem 2000tl den aşağı olmaz o kamera.
    ben olsam bunu alırdımhttp://www.hepsiburada.com/next-aee-sd-21-classic-aksiyon-kamera-p-OUTNEXTSD21
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

hmış hem 2000tl den aşağı olmaz o kamera.
    ben olsam bunu alırdımhttp://www.hepsiburada.com/next-aee-sd-21-classic-aksiyon-kamera-p-OUTNEXTSD21

Hocam yurtdışından alıcam yani 1600 e fln gelicek önerirmisinz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    öyle olacağını hiç sanmıyorum. çünkü go pro hero 4 bile Amazonda 429$ Türkiyeye gelirken birde %20 gümrük vergisi eklenecek 85 dolarda o etti 515$ yani 1545TL
    ben sana 2000tl derken zatren ABD fiyatı olarak demiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

öyle olacağını hiç sanmıyorum. çünkü go pro hero 4 bile Amazonda 429$ Türkiyeye gelirken birde %20 gümrük vergisi eklenecek 85 dolarda o etti 515$ yani 1545TL
    ben sana 2000tl derken zatren ABD fiyatı olarak demiştim.

yok ailemden biri yakın zamanda yurtdışına çıkıcak mesela 429 euro almanyada bunun tax freeside var bana gelen 380 euro civarı olucak sanırım buda 1200-300tl yapar. bu arada o selfie çubuğu gibi olan şey kutunun içinden çıkıyormu ?
  • VLOG için aksiyon kamera kullanmak hatadır..

Küçük bir fotograf makinesi alın, Sony Rx100, Canon G7x, Samsung Nx Mini, Samsung Nx300 gibi gibi.

VLOG işinin temel kameraları Sony Rx100 ve G7x dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cicihost

VLOG için aksiyon kamera kullanmak hatadır..

Küçük bir fotograf makinesi alın, Sony Rx100, Canon G7x, Samsung Nx Mini, Samsung Nx300 gibi gibi.

VLOG işinin temel kameraları Sony Rx100 ve G7x dir.

Hocam ben vide sallanmasını istemiyorum stabil olaun istiyorum dji osmo nasıldır ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dji Osmo da bu işler icin degildir.

Modern kameralarin hepsinde titremeyi engelleme ozelligi var. Dedigim makinelere bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cicihost

Dji Osmo da bu işler icin degildir.

Modern kameralarin hepsinde titremeyi engelleme ozelligi var. Dedigim makinelere bakın.

Hocam samsung nx300 ü beğendim. Şimdi bu makineyi alsam vlog için nasıl bir lens almam gerekir ? Makina 960tl ayriyetten bana ne masrafı olur.

• Geniş açı ve mümkün oldugunca dusuk F degerine sahip bir objektif iyi olur. F 1.8 veya 2.8 gibi.

Ama bence en saglikli cozum sony rx100 veya canon g7x olur.

• Patrick Yıldız kullanıcısına yanıt
    nx300m ve nx mini güzeldir ancak kamerada görüntü sabitle özelliği yoktur birde auto focus yavastır. vlog için pek tavsiye etmiyor.
    sony rx100 m3 veya m4 , conon g7x m1 veya m2 bakı vlog için en iyi alternatifler bunlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod adı çökertme

nx300m ve nx mini güzeldir ancak kamerada görüntü sabitle özelliği yoktur birde auto focus yavastır. vlog için pek tavsiye etmiyor.
    sony rx100 m3 veya m4 , conon g7x m1 veya m2 bakı vlog için en iyi alternatifler bunlardır.

Peki hocam bunlarla time lapse çekilirmi ? Veya ayrı bir kameramı almak lazım ?

emin olmamakta birlikte sony timelapse çekirdu galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.