< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 15 Kasım 2024; 13:17:56 > |
vodafone 10 gib 1000 dak 250 sms faturalı 12 ay tahahütlü 100 TL
-
-
2024 Şubatta aldığım ve 2024 Ekim ayı sonuna kadar hiç TL yüklemediğim 0540'lı faturasız hatta da Ekim ayında Uyumlu Özel 10 GB'ı 6 ay +2GB hediye ile 100 TL`ye teklif etmişti. Ekim sonunda TL yükledim. Şuan kontrol ettim Uyumlu Özel 10 GB + toplamda 24 GB hediyeyi 170 TL`ye veriyor bana.
100 TL`ye verse geçecektim evde dursun kenarda diye.
24 GB hediye 3 ay x 4 GB ve 6 ay x 2 GB şeklinde sanırım.
Yani ilk 3 ay x 6 GB sonraki.3 ay x 2 GB olarak olarak anladım. Onun yerine 12 ay x 2 GB olsa daha iyi olurdu.
Aşımsız değil sanırım, aşım yapıp faturayı fırlatabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 15 Kasım 2024; 9:3:39 > -
bende de bimcel var fakat hiç öyle teklif yok.
-
benim yeni haberim oldu bi bakayım dedim karşıma çıkınca hemen aldım ben de 5-6 ayda bir tkü paketi alıp geçiyordum,
kalan kullanımlar devrediyor 25 mb koruma var, 12 ay 100 TL
daha ne olsun normalde 300-350 liraya satılan paket,
bana daha 24 gb tanımlanmadı henüz ayın 15 olduğundan 53 TL fatura oluşturdu 1 yıl kafamız rahat -
Bana 3 ay önce geldi bu teklif hemen geçtim (mevcut vodafone kullanıcısıyım yıllardır)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgknn89 -- 16 Kasım 2024; 2:44:14 > -
Kardeşim diğer sunulan tekliflerin ss inide atabilir misin, dursun kenarda ilerde belki şikayetvarda kullanırım.
-
pakete geçtikten sonra diğer indirimli paketleri göstermiyor
şu an fırsat 20 gb 295 TL 15 gb 270 TL 10 gb 230 TL vs tarifeler var
uzun zamandır TL yüklemeyip paket yüklemeyenlere gelmiş olması muhtemel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 16 Kasım 2024; 4:46:2 > -
-
Tobiye "durma özelliği" yazın. Bir ara ilk yıla özel ücretsiz tanımlanabilen bir seçenek çıkıyordu. Varsa alın aşım derdiniz olmaz. Ama siz faturasızdan geçtiğiniz için size verir mi emin değilim sadece ücretli olan seçenek çıkabilir, yine de denemekte fayda var.
Ben 1 sene tanımlatmıştım oradan. Sonra tarife yenilerken önerdikleri tarifeye "ne demek bunda durma yok durma yoksa olmaz" dedim o tarifeye de 1 sene durma tanımladılar. Şuan aynı tarifenin ikinci senesindeyim o yüzden sanırım durma özelliğini kaldırmışlardır benden ama zaten 40 yılda bir anca aşım yaparım çok dert değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 16 Kasım 2024; 14:12:1 > -
-
Babamıda aynı tarifeye geçirdim. Vaat ettikleri 24 gb yüklenmedi bakalım beklemedeyiz. -
Bende de öyle yazıyordu ama aşım yapmadı. MHye sorduğumda durma tanımlı dediler. Pek sorun olmaz gibi.
Sanırım herkes biliyordur ama Yanımda Premium da kullanın. Parasının çok üstünde avantajları var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 17 Kasım 2024; 11:10:45 > -
-
bu tarifeden nereden haberiniz oldu sms mi yolladı vodafone yoksa tesadüf mü oldu? -
Kendim yanımdaya girdiğimde gördüm ama 2 aydır neredeyse teklif olarak duruyor bende yeni gelmedi -
sağolun kalan kullanımlar öbür aya devreder de diyor sizde devretti mi?
premiumdan dan faydalandık 200 TL de oradan kazanç,
aylık 100 TL herşey yanımda kod + 100 TlL cüzdana iade 6 ay bedavaya kullanacağız sanki :)
Benzer içerikler
- bu numarayı arama izniniz yok neden olur
- ses to ses nedir
- vodafone tarife iptali
- vodafone eş sim kart
- vodafone yanımda 4 haneli kod gelmiyor
- hat takılı ama şebeke yok
- mobil imza nasıl alınır
- e sim nedir
- mobil veri çekmiyor
- vodafone hediye internet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X