dünya kucuk secenegi ile ( tarifeden bagımsız ) : tüm dünyayı arama 1 dk 4knt kontor düşüm limit : 15sn/1knt
vodofone messenger hizmeti : belirsiz!!! sitesinde ücretsiz oldugu yazıyor.bir arkadasın n95 telefonuna yükleme yaptım msn giriş yaptık küsüratlı olarak kontor düştügünü belirtiyordu.
Çekim gücü : şu an oturdugum yerde avea ve turkcell çekmiyor vodafone çekiyor arabistan ile görüştüm!!!!!!.
tek sorun : yurtdışı sms gönderiminin hala 3 knt olması. bunda bir iyileşme bekliyoruz artık yıllardır bu fiyat.bilgilerinize...
sonuç : 3 hattada sahip birisi olarak su an icin en ideal/ekonomik konfigurasyon bu. ( ortalama görüşme yapanlar için ve yer yone arayanlar için ).
Evet en iyi tarife Türkiyede şu an Vodafone Cep1 tarifesi..
Helede 2 senelik abone isen tek kelimeyle muhteşem..
Ayda 27 liraya herşey tamam.
Cep1 in bir şeyini bozdular oda sms ücreti 2 kntr oldu çok saçma bence kulannamasakta o şekilde Cep1 diyoruz adına yakışan olsun. Hepsi 1 olsun.
Diğer açıdan hacı kontör bitmiyo hiç bu kadar özgür olmadım türkcellden arkdaş arıyo kapa ben ariyim diyorum basıyorum havamı :) Ev telefonunuda fazla kullanmıyor benim hattan konuşuyor bizimkiler benim tel folloş oldu şehirler arası telefon klübesi gibi. Volkanın dediği gibi 27 tl ye herşey tamam
mesaj içinde 35 kontör ver 3000 sms heryöne daha ne istiyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: invisible
Cep1 in bir şeyini bozdular oda sms ücreti 2 kntr oldu çok saçma bence kulannamasakta o şekilde Cep1 diyoruz adına yakışan olsun. Hepsi 1 olsun.
Diğer açıdan hacı kontör bitmiyo hiç bu kadar özgür olmadım türkcellden arkdaş arıyo kapa ben ariyim diyorum basıyorum havamı :) Ev telefonunuda fazla kullanmıyor benim hattan konuşuyor bizimkiler benim tel folloş oldu şehirler arası telefon klübesi gibi. Volkanın dediği gibi 27 tl ye herşey tamam
Cep1 sms konusund aarkadaşla katılıyorum 1 kontör olsaydı kötü olmazdı..Kullanılacağaından değil ismi 1 sonuçta..
Kız arkadaşım Annem Dükkanda çalışan bir kişi cep 1 kullanıyor..
Bu şartlarda cep Öğrencinin yeniden düzenlenmesi gerekiyor . 150 kontöre 15 dk sı 1 kontör olmlı
vodafone sanırım bütün tarifelerde mesajları 2 kontor yaptı...her yone mesaj kampanyası biterse aveanın her yone 500 kampanyasından yararlanırız.
CepDolusu SMS kampanyası kesmedi beni ben de Süper SMS kampanyasına geçtim. 250 yüklüyorum ben. Kazandığım 150 Kontör farkı fazlasıyla kapatıyor zaten. O nedenle artık Süper SMS'e geçmemde bir sakınca yok.
aferim sana çok zekisin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme