Şimdi Ara

Vodafone - 23 Kasım İtibariyle 10GB 190TL - 20GB 265TL - 30GB 320TL - 60GB 441TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy şu anda #16
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone - 23 Kasım İtibariyle 10GB 190TL - 20GB 265TL - 30GB 320TL - 60GB 441TL

• Bu fiyatlara vf alınmaz
  • Nerede bu tarifeler? Web sitesinde 10 GB 259 lira gözüküyor.
    Vodafone - 23 Kasım İtibariyle 10GB 190TL - 20GB 265TL - 30GB 320TL - 60GB 441TL
  • 80s90s 8 kullanıcısına yanıt
    Hocam başlıktaki tarihe bakarsanız anlarsınz
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Dikkat etmedim, teşekkür.
  • Bu yaz halamın köyüne VF+TT ortak sadece 2G kulesi kurmuşlar.
    Anayolun hemen yanına, yol kenarında (Kırsal bölge) sadece yol üzeri kapsamasına uyuyor civar köylerden sinyal alınamıyor.
    İnsan tepelere kurar, civardaki 5 köyüde kapsar ya da git TURKCELL kulesinin olduğu yere dik herkes faydalansın ama nerede.?
    Bizim köyde kapsaması yıllardır yok aksine TT güçlendirmiş kendini ve TURKCELL'i geçmiş kapsamada.
    Yani demem o ki vf bana 15 Yıldır hitap etmiyor, edemiyor.(köyümde kullanmadığım için.)
  • Belki 10GB olan alınır o da ucuz diye. Haricini önermem ve zaten 20GB üstü kullanım yapacaksanız direkt Vodafone kullanmayın bence.
  • Üstüne para verse çekilecek çile değil, duman, güvercin vb daha güvenilir seçenekler vodafone yerine
  • online hat taşıma nasıl oluyor ? e devletten mi geçiş onayı veriyoruz ?

• Durma özelliği ve sınırsız WhatsApp olsa iyiymiş aslında.
  • e_capkan kullanıcısına yanıt

Evet e devlet üstünden onaylıyorsunuz.

• Better Call Berger kullanıcısına yanıt

kart tesliminde evrak istiyorlar mı ?

• Başvuruyu oluşturdum. Onay için aramalarını bekliyorum. Netgsm den geçeceğim.
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. 10 gb için başvurdum. Kartı mağazadan teslim alacağım. 3 ay önceki tarifelerde 10 GB 173 lira, 20 GB 191 idi. 18 lira fark vardı. 4 hat geçirmiştim 20 gb'a. Bu tarifede ise 75 lira fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80s90s -- 23 Kasım 2024; 11:29:1 >
  • bu kampanya hangi güne kadar geçerli?

• GENERALCELL kullanıcısına yanıt

Vodafone yatırım yapmıyor. En çok türk telekom sonra turkcell yatırım yapıyor.

• taahhüt varsa güzel. Yoksa yarın %100 saplamayacaklarının garantisi yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.