Şimdi Ara

Vodafone - 23 Kasım İtibariyle 10GB 190TL - 20GB 265TL - 30GB 320TL - 60GB 441TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
6
Favori
7.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tobi’yi açıp durma özelliği yazın

• Arkadaşlar salı günü akşam bir bayiden 190tl 10gb lık pakete geçiş başvuru yaptım. sonrasında müşteri hizmetlerinden öğrendiğim kadarıyla başvuru sisteme çarşamba sabah 9:43 te işleme alınmış.

Hat benim adıma kayıtlı ama 90 lı yaşlarda bir akrabamız kullanıyor evleride bana biraz uzak istediğin zaman gidip bakmak mümkün olmuyor. Haliyle yaşlı olunca mesajdır bildirimdir o tür şeyleri anlamıyor.

Kedisinide arayıp sorduğumda herhangi bir bilgi mesajı gelmediğini söylüyor.

Dün müşteri hizmetleriyle görüştüğümde perşembe sabah karşı saat 5:43 te işlemin yapılmış 24 saat içinde hattınız aktif olur dendi.

Bugün sabaha karşı 5:43 te 24 saat doldu ama hat aktif olmadı. Sonrasında müşteri hizmetlerini aradım tekrar işleme alındıktan sonra 48 saat içinde aktif olur dedi. Vallahi bende anlamadım bu geçiş işlemi bu kadar uzun sürebiliyormu.

Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirmi geçiş yapan arkadaşlar ne zaman başvurdu hatları ne zaman aktif oldu bilgi verirlerse sevinirim.

• newfel kullanıcısına yanıt
    Bende 49 lira gözüküyor.

Vodafone - 23 Kasım İtibariyle 10GB 190TL - 20GB 265TL - 30GB 320TL - 60GB 441TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BenFero kullanıcısına yanıt

Ben p.tesi öğle saatlerinde bayiden başvurdum akşamına mesaj geldi çarşamba 21:30 da telefonu kapatıp açın diye öylede oldu eski sim iptal olmuş verdikleri yeni sim aktif oldu hatta bugün de dijital kurye aradı simkartınızı teslim edecem diye ben de bayi verdi zaten hattım aktif dedim sıkıntısız kullanıyorum şu an hattımı.

• Burdan bir arkadaşın koduyla geçiş yaptım. Dün hattım açıldı ama 30gb hediye gelmedi. Ne zaman tanımlanır, bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DHorizon D kullanıcısına yanıt
    Kodu kullandım hocam teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vav1en V kullanıcısına yanıt
    2. Hattım için de bu Kodu kullandım hocam teşekkürler

• Teşekkür ederim hocam hayırlı olsun

• DenzeL_28 kullanıcısına yanıt

Ben tşk. ederim güle güle kullanın.

• Vodafone - 23 Kasım İtibariyle 10GB 190TL - 20GB 265TL - 30GB 320TL - 60GB 441TL

Referans kodum arkadaşlar

• 80s90s 8 kullanıcısına yanıt
    Hediye durma yazip dener misiniz

• cemil.sahin C kullanıcısına yanıt
    Denedim, bütçe dostu hediye durma özelliği de denedim, hep 49 lira çıkıyor.

Ek: Pardon sonradan hediye durma yazarak denedim oldu, gündüz hediye durma özelliği yazmıştım, 49 lira demişti. Fakat gelen SMS de başarısız diyor.
    Faturalı Hediye Durma Özelliği - Satın Alma icin islem talebiniz gerceklestirilememistir. Yapabileceginiz tum islemler icin Vodafone Yanimda'yi veyawww.vodafone.com.tr 'yi ziyaret edebilirsiniz. B003

Ek2: Başka hatta hediye durma yazarak denedim, 49 lira gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80s90s -- 29 Kasım 2024; 20:39:51 >
  • 80s90s 8 kullanıcısına yanıt

Sebebini bilmiyorum bana ücretsiz tanımladı.

• newfel kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler. Maalesef gelen SMS de başarısız yazıyor, tekrar denedim. Son mesajımı güncelledim, belki okumadınız.

Faturalı Hediye Durma Özelliği - Satın Alma icin islem talebiniz gerceklestirilememistir. Yapabileceginiz tum islemler icin Vodafone Yanimda'yi veyawww.vodafone.com.tr 'yi ziyaret edebilirsiniz. B003

• Ben vodafonluyum su an en en uygun teklif redli 20 fiyatı 350 tl. Vodafonlu olup uygun teklif alan oldu mu?

• Kasım kampanyası bitti mi?

• tornado34 kullanıcısına yanıt

Bugün bitiyor

• saidosman188 S kullanıcısına yanıt

Kullandım teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu 30GB hediye ne zaman tanımlanıyor hatta. Bir arkadaşın referansını kullandım. Hat dün itibariyle açıldı ama hediye 30GB internet yok hala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemil.sahin C kullanıcısına yanıt

bu kod nereye giriliyor? Bu tarifelere hala online başvurabilirmiyiz?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.