Şimdi Ara

Vodafone - 23 Kasım İtibariyle 10GB 190TL - 20GB 265TL - 30GB 320TL - 60GB 441TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
6
Favori
7.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umarım ellerini çabuk tutarlar, Turkcell şu an piyasayı süpürdü gitti. Bizde fırsattan istifade avantajımıza olana geçelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karingoo kullanıcısına yanıt
    Vodafone 10 GB 190 lira paketine geçeli 9 gün oldu. TT 180 liraya 20 GB bugün ilan edildi. Vodafone'da 300 lira cayma bedeli gözüküyor. Cayma bedeli çıkmaz diyenler var. Bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.

• vodofana başvurdum ama daha sim kart gelmedi başka bir oparatöre gecsem ceza cıkar mı acaba..kartı kabul etmeyip

• 80s90s 8 kullanıcısına yanıt

Nerde acaba nette göremedim böyle bir tarife

• 3009sokak 3 kullanıcısına yanıt

Yıldızlı günler yeni açıldı yakında sisteme düşer. Türk Telekom konusunu takip ederseniz detaylar geldikçe paylaşırlar.

https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160154820

• Bilgi alabildiniz mi? Tarife ücreti indirimsiz 390 tl idi sanırsam. Normalde Günlük 13 tl ödeme çıkması lazım.

• metin0 kullanıcısına yanıt

Beklesek mi? Turkcellde yapar mı birşeyler. Bence yapar.

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    Ben Tobi'ye cayma bedeli yazdım. Oradan müşteri temsilcisine bağladı, yazıştık, cayma bedeli oluyor dedi, daha düşük fiyatlı tarife çıkardınız dedim. Fatura kesilince ararsanız geçiririz yeni tarifeye dedi ama güvenenedim. Turkcell konusunda da yazmışlar cayma bedeli var diye. 9 gündür Vodafone'dayım, 304 lira cayma bedeli çok fazla.

• Sınırlı süre için bugun vodafonede arkadaşım paylaştı gerçmek isteyenler bayiden sormanızda fayda var

Vodafone - 23 Kasım İtibariyle 10GB 190TL - 20GB 265TL - 30GB 320TL - 60GB 441TL

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

taahhutten sonra 90 gün bekleme zorunluluğu yokmu acaba numara taşıma için

• nasıl bir saçmalıktır 190 tl lik tarife 143 e düşüyor..daha hattım açılmadı 143 olarak tanımlanamaz diyorlar..daha gecmeden saçmalıklar zincirine dahil olduk

Bu sene ağustos ayında tt 10gb paketi 115 liraya (tkü dahil deil) kampanya yapmıştı.bu senenin fiyat bandı belliydi zaten😉senenin genelinde takip yapmak gerek yoksa senin söylediğin gibi oluyo😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

öyle bir zorunluluk yok. ben bugün turktelekoma tekrar taşıyacağım. 130 tl cayma bedeli çıkacakmış.

• kaç gün kullandınız taşıdığınız numarayı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.