Vodafone - 23 Kasım İtibariyle 10GB 190TL - 20GB 265TL - 30GB 320TL - 60GB 441TL (5. sayfa)
-
-
telekomda 25gb kullanıyodum. fazla geliyodu. 15 yetiyor bana. 10gb ye geçtim. yukarıdaki arkadaşın kodla 190 liraya 1 yıl kafam rahat. telekom 25gbli pakedimi 441tl önerdi. 10gb ise rica minnet gariban fukara indirimi ile 310 liraya düşürdü. susuz gölde su yok bunlara
-
Bana da gelmedi nasil alabiliriz acaba bilen var mi -
Bu kampanya bitti mi aşırı yüksek gösteriyor su an fiyatlari -
Arkadaşın hattını online taşıma yaptık, sim kartı Mağazadan aldık ama mesaj geldi ona ' kartinizi 3 gün içerisinde almadınız, belirttiğiniz adresine kurye getirecek ' gibi mesaj geldi ne yapmamız gerekir ? -
Bize de oldu o, bir şey yapmanıza gerek yok. -
Aynısı bana da oldu dijital kurye sizi teslimat için arayacak bayiden aldım sim kartı dediğinizde gelmiyor eve iptal ediyor randevuyu.
-
Teşekkürler cevap için.
-
Arkadaşa söylerim arar ,teşekkürler
-
Arkadaşlar 190tl 10gb tarifeye cuma günü bayiden başvurdum bugün akşam üstü geçiş sağlanacak. Yuakrdaki mesajlardaki 3 ay geçerli 30gb internetten yaralanabiliyormuyum ?
-
-
Bende de durum aynı 29 kasim akşamı açılmıştı hattım.ayrıca 30gb hediye de gelmedi -
Hediye çarkı bugün düzelmiş. Cuma günü hattım teslim edilip açılmıştı. Ama 30GB hediye hala tanımlanmamış. -
Bu kampanya bitti mi -
Bitti ama Turkcell'in yeni tarifelerine cevap olarak tekrar yeni tarifeler açılacaktır.
-
Teşekkürler -
Çark açıldı.
Hediye +10 gb lar ilk fatura ile birlikte gelecek denildi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X