Şimdi Ara

Vodafone - 23 Kasım İtibariyle 10GB 190TL - 20GB 265TL - 30GB 320TL - 60GB 441TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
6
Favori
7.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kullandım dostum referansını, geçiş için başvurdum, 3 ay boyunca ek 30gb kazandın dedi. Yarın hattı almaya gidecem, inşallah Aralık 1 den öncesine kadar geçiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tb_fb -- 27 Kasım 2024; 1:44:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tb_fb T kullanıcısına yanıt
    2005'den beri forumdayım. Şu 30 GB olayını öğrenmeden geçiş yaptım ya Vodafone'a, kızdım kendime.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun bu tarifelere gecen bir arkadasim 10gb paketin 5g normal internet 5gb sosyal.medya oldugundan bahsetti. Bilginiz var mi?
    Ayni sekilde 20gb olanin da 10+10 seklinde.

Tam basvurudan sonra öğrendim bu olayi. Basvuru ekran kisminda detay kisminda falan böyle bir aciklama goremedim.

Tam detayi.bilem varsa yazabilir mi.

• mytn kullanıcısına yanıt
    Yanımda uygulamasında kalan kullanımlara bakınca yurt içi internet 10 GB gözüküyor bende. 10 GB tarifeye dün gece geçişim sağlandı. 5+5 diye ayrılmamış yani kalan kullanımda.

• Bu kampanyadan yararlanmak için, kasım ayının son günü başvurmak yeterli mi acaba? Yoksa bu tarihten önce numara taşıma işleminin tamamlanıp, sim kartın aktif olması mı lazım?

• mytn kullanıcısına yanıt

Tarife bilgileri burada var, öyle bir şey olsa burada yazar hocam.

yalin-firsat-2024-10gb-paketi-tarifesi_esaslar.pdf (vodafone.com.tr)

• Hattı taşıdık turkcelle vodafone kampanya yaptı ya yapacaksın madem niye bekliyorsun bu fiyatı görünce turkcellde yıl sonu diye kampanya yapar muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbulut001 -- 26 Kasım 2024; 20:12:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Online üzerinden başvurup sim kartı kuryeye verilen var mı? Üç dört gündür aramadılar bile

• Direk bayiye gidip gecemiyor muyuz ill ki online mı olması gerek?

• tb_fb T kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. İyi haberler almanız dileğiyle.

• durma özelliğinden bahsedilmemiş bu yeni vodafone tarifeleri icin..mesela 10 gb asınca yuksek ücrettenmi ücretliyor..durdurulabiliyor mu fazla kullanım

• 3009sokak 3 kullanıcısına yanıt
    Aşım aşağıdaki şekilde tarif edilmiş. Ben iptal yazıp gönderdim. İnternet için zaten aktif değil dedi. Konuşma için yanlış kod dedi. Yanımda uygulamasında ek paketler bölümünde aşım paketleri var ama sıfır lira gözüküyor. Bıraktım peşini.

Vodafone - 23 Kasım İtibariyle 10GB 190TL - 20GB 265TL - 30GB 320TL - 60GB 441TL

• An itibariyle Turkcell in çıkaracağı cayma bedelini de göze alarak Vodafone'a geçiş başvurusu yaptım 20gb paket

• Merhaba, FIRSAT67053603 koduyla online başvuru yaparak yeni hat alımı veya numara taşıma işlemi gerçekleştirirseniz, seçtiğiniz tarifeye ek olarak 3 ay geçerli 30 GB hediye internet kazanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHorizon -- 29 Kasım 2024; 17:59:4 >
  • Karingoo kullanıcısına yanıt

12 yaşında çocuğum için yeni numara almak için online başvurdum. Mağaza teslimi seçtim. Ancak telekomdaki hit tarifeleri daha mantıklı geldi.

sim kartı alıp hattı açtıktan sonra başka operatöre hemen geçiş mümkün oluyor mu?

direk telekomdan isttdiğim numarayı alamıyorum.

nasıl bir yol izlemek lazım?

vodafone da faturasıza numara alıp telekoma hemen geçiliyor mu?

90 gün falan beklemek gerekli mi?

• Merhaba aradaşlar vodafone' a numara taşıyacak veya yeni hat alacaklar için İlk 3 ay 30 gb kazandıracak fırsat kodunu buraya bırakıyorum Vodafone - 23 Kasım İtibariyle 10GB 190TL - 20GB 265TL - 30GB 320TL - 60GB 441TL  FIRSAT69009249

• Vodafone - 23 Kasım İtibariyle 10GB 190TL - 20GB 265TL - 30GB 320TL - 60GB 441TL

• Ücretsiz durma özelliği tobi üzerinden yapılıyor arkadaşlar

Vodafone - 23 Kasım İtibariyle 10GB 190TL - 20GB 265TL - 30GB 320TL - 60GB 441TL

• newfel kullanıcısına yanıt
    Ilk mesaja ne yazdınız?

• alos2000 kullanıcısına yanıt

90 gün zorunlu bekleme süresi. Hiçbirşey yapamazsınız kapatmak dışında.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.