Şimdi Ara

vodafone'a geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun yıllardır kullandığım avea sınırsız hattımı vodafona geçirmek istiyorum (91 tl olmuş çünkü);tavsiyelerinize ihtiyacım var;

1-(hesap kesim tarihini bilmiyorum ama bu ayki son ödeme tarihim 18.03.2011)geçiş için en uygun zaman hangi gün olur? hesap kesim tarihi ayın 26 'sıymış ,öğrendiğime göre arkadaşlar(müşteri hizmetlerinden öğrendim)

2-kafamdaki tarife cep avantaj heryöne(55 tl'lik olanı) ama şu +1 tl kampanyası devam ediyormu acaba?,çünkü o zaman bana yeterli olucak dakikaları

yorumlar ve tavsiyeler için şimdiden tşkler( farklı tarife tavsiyelerinede açığım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulki21 -- 20 Mart 2011; 15:27:59 >

• 31 marta kadar devam ediyor. +1 olayı. Yani yararlanmak istiyorsan illa 25 martta filan kayır açtırman lazım. Tahminim senin kesimde nerden baksan 1-2 nisanda olur 25 de geçiş yaptır bence.
  • 18'inde ise son ödeme tarihiniz muhtemelen fatura kesim tarihiniz 10-15'i arasında bir tarih olması lazım. Önerim 31 Mart'taki taşıma işlemine ve kampanyaya yetişebilmeniz için hattınızı Mart 24 - 25 civarında taşıma yapmanızdır. Avea'dan 1 fatura daha gelecektir. Onu da 18 Nisan civarı ödersiniz ve işiniz biter Avea ile.

NOT: 35 TL'lik cep avantaj tarifesine geçeceğinize her yöne direk 1000 dakika veren 6 ay boyunca 29 TL ödeyeceğiniz ama sonra 40 TL olacak olan KAmu tarifesine geçmenizi öneriyorum. Şimdilik herkese açık.
  • hesap kesim tarihi her ayın 26 imiş arkadaşlar,hemen bu pazartesi geçiş yapmam lazım sanırım yetişirmi acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulki21

hesap kesim tarihi her ayın 26 imiş arkadaşlar,hemen bu pazartesi geçiş yapmam lazım sanırım yetişirmi acaba??

Yetişir büyük ihtimal hatta git bugün vodafone cep shoptan başvur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.