|
Bildirim
|
Ben de iki haftadır turkcellden vodafone’a geçtim. Bu ısınma bende de olmaya başladı ama her zaman değil bazen oluyor. Mesela bizim evde bir kaç kez denk geldim telefon ateş gibi oldu. Telefon iphone 8 ve 4g üzerinden bağlıyım. Bana ulaşan 4g sinyalleri; band20, band8 ve band3. Band20’de telefon full çekiyor, band8’de orta ve band3’te 1 diş çekiyor. Telefon durduk yere tek diş sinyal gelen band3’e geçince işler sarpa sarıyor. Bu geçişi aslında vodafone yapıyor. Hem sim yazılımından kontrol ellerinde hem de şebeke tarafından. Çünkü turkcell’de iken bu mantıksız şeyler olmuyordu. Yani benim farkettiğim vodafone bu şebeke seçimini beceremiyor. Bu da telefonun verimsiz frekansa bağlanması sonucu can çekişmesine neden oluyor.
Ayrıca vowifi işini hiç becerememiş. Telefon vowifi ile bağlı iken arama geldiğinde vowifi’den atıyor. Bu da yetmezmiş gibi en düşük sinyalli frekansa bağlanıp sesin kesik kesik gelmesine sebebiyet veriyor ve çağrı yarıda sonlanıyor. Ses seviyesi nedense vodafone kullanmaya başlayınca o da sorun olmaya başladı. Hem karşı taraf sesimi az duyduğunu belirtmek zorunda kalıyor hem de ben daha az ses seviyesi ile duymaya çalışıyorum. Bu sorunların hiçbiri turkcellde yoktu. Benim anladığım vdfn bu işten gram anlamıyor. Turkcell’de güzel kampanya yakalarsam direkt numaramı taşıyacam. Yoksa derdini vdfn’da kimseye anlatamazsın. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 2 Haziran 2019; 15:47:29 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***RAMMSTEIN*** -- 5 Haziran 2019; 14:9:50 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 5 Haziran 2019; 23:49:52 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 6 Haziran 2019; 3:18:46 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 6 Haziran 2019; 23:15:23 > |
|
|
|
|
|
|
|