Şimdi Ara

Vodafone a geçtim. Telefon daha fazla ısınıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hattımı Vodafone a geçtim. Hız düşük internette.Çekim kalitesi çok kötü. Evde 17.kattayiz Beylikdüzü. Tek dis ya çekiyor ya cekmiyor.
    Ama farkettim nokta şu. Yeni hattı taktığımda beri özellikle yoldayken telefon daha çok ısınıyor.
    Sanırım çekmediği için sürekli hattı bulmaya uğraşırken ısınıyor ve şarjda daha çabuk bitiyor.
    Çok sinir bozucu.Kimsenin başına daha önce geldi mi bilmiyorum.Ama sinir bozucu.Telefonum Note 4.
    Ama bu şekilde en fazla 1 ay dayanırım. Cayma bedeli cart curt ne varsa öderim. Yapıcak bi şey yok.

• Ben de iki haftadır turkcellden vodafone’a geçtim. Bu ısınma bende de olmaya başladı ama her zaman değil bazen oluyor. Mesela bizim evde bir kaç kez denk geldim telefon ateş gibi oldu. Telefon iphone 8 ve 4g üzerinden bağlıyım. Bana ulaşan 4g sinyalleri; band20, band8 ve band3. Band20’de telefon full çekiyor, band8’de orta ve band3’te 1 diş çekiyor. Telefon durduk yere tek diş sinyal gelen band3’e geçince işler sarpa sarıyor. Bu geçişi aslında vodafone yapıyor. Hem sim yazılımından kontrol ellerinde hem de şebeke tarafından. Çünkü turkcell’de iken bu mantıksız şeyler olmuyordu. Yani benim farkettiğim vodafone bu şebeke seçimini beceremiyor. Bu da telefonun verimsiz frekansa bağlanması sonucu can çekişmesine neden oluyor.
    Ayrıca vowifi işini hiç becerememiş. Telefon vowifi ile bağlı iken arama geldiğinde vowifi’den atıyor. Bu da yetmezmiş gibi en düşük sinyalli frekansa bağlanıp sesin kesik kesik gelmesine sebebiyet veriyor ve çağrı yarıda sonlanıyor. Ses seviyesi nedense vodafone kullanmaya başlayınca o da sorun olmaya başladı. Hem karşı taraf sesimi az duyduğunu belirtmek zorunda kalıyor hem de ben daha az ses seviyesi ile duymaya çalışıyorum. Bu sorunların hiçbiri turkcellde yoktu. Benim anladığım vdfn bu işten gram anlamıyor. Turkcell’de güzel kampanya yakalarsam direkt numaramı taşıyacam. Yoksa derdini vdfn’da kimseye anlatamazsın.
  • Vodafone'un şarjı yalayıp yuttuğu herkesçe bilinen bir gerçek. Cihazınızda bir sorun yok yani.
  • Turkcell 3G'de, Vodafone ve TT 4.5G'de şarjı sömürür.
  • Kullandigin telefon biraz miladini doldurdugu icinde olabilir iphone x sadece 1 tik cekim kalitesizligi var sarj veya isinma yok a3 2016 da var hatti onada takiyorum bazen ona taktigimda telefon havaya uccakmis gibi oluyor :) sarji emiyo isinma desen ustune yumurta koy piser sinyal desen aradigniz kisiye ulasilmiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 2 Haziran 2019; 15:47:29 >
  • En azından sadece bende değilmiş bu sorun.En kısa sürede Turkcelle geçicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Turkcell 3G'de, Vodafone ve TT 4.5G'de şarjı sömürür.
    Hepsini kullandım TT'un şarj sömürdüğü falan yok. Vodafone'un durumu zaten bilinen bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

Kullandigin telefon biraz miladini doldurdugu icinde olabilir iphone x sadece 1 tik cekim kalitesizligi var sarj veya isinma yok a3 2016 da var hatti onada takiyorum bazen ona taktigimda telefon havaya uccakmis gibi oluyor :) sarji emiyo isinma desen ustune yumurta koy piser sinyal desen aradigniz kisiye ulasilmiyor :)
    Alakası yok. Pass paketieri için geçmiştim vodafone telefon inanılmaz ısınıyor şarjı çabuk bitiyor. Cihaz Xs Max. Çekim ile alakalı bir durum telefonu hatsıza alınca bir süre sonra cihaz soğuyor. İlk defa böyle saçma bir şey gördüm vodafone’da. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***RAMMSTEIN*** -- 5 Haziran 2019; 14:9:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vodafone a geçtim. Telefon daha fazla ısınıyor.
    Çok şükür bu hızı da gördük. Neyse 16 Haziranda inşallah Turkcelle geçicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterfall_man -- 5 Haziran 2019; 23:30:0 >
  • Ooo 0.21Mbps rekorumu kırmışsın, hayırlı olsun.

Şimdiden hoşgeldin diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 5 Haziran 2019; 23:49:52 >
  • Ben de iki haftadır turkcellden vodafone’a geçtim. Bu ısınma bende de olmaya başladı ama her zaman değil bazen oluyor. Mesela bizim evde bir kaç kez denk geldim telefon ateş gibi oldu. Telefon iphone 8 ve 4g üzerinden bağlıyım. Bana ulaşan 4g sinyalleri; band20, band8 ve band3. Band20’de telefon full çekiyor, band8’de orta ve band3’te 1 diş çekiyor. Telefon durduk yere tek diş sinyal gelen band3’e geçince işler sarpa sarıyor. Bu geçişi aslında vodafone yapıyor. Hem sim yazılımından kontrol ellerinde hem de şebeke tarafından. Çünkü turkcell’de iken bu mantıksız şeyler olmuyordu. Yani benim farkettiğim vodafone bu şebeke seçimini beceremiyor. Bu da telefonun verimsiz frekansa bağlanması sonucu can çekişmesine neden oluyor.
    Ayrıca vowifi işini hiç becerememiş. Telefon vowifi ile bağlı iken arama geldiğinde vowifi’den atıyor. Bu da yetmezmiş gibi en düşük sinyalli frekansa bağlanıp sesin kesik kesik gelmesine sebebiyet veriyor ve çağrı yarıda sonlanıyor. Ses seviyesi nedense vodafone kullanmaya başlayınca o da sorun olmaya başladı. Hem karşı taraf sesimi az duyduğunu belirtmek zorunda kalıyor hem de ben daha az ses seviyesi ile duymaya çalışıyorum. Bu sorunların hiçbiri turkcellde yoktu. Benim anladığım vdfn bu işten gram anlamıyor. Turkcell’de güzel kampanya yakalarsam direkt numaramı taşıyacam. Yoksa derdini vdfn’da kimseye anlatamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 6 Haziran 2019; 3:18:46 >

• Vodafone bu konuda çok kötü. Tt de çok iyi sayılmaz. Ama belirgin bişi yok ısınma yok belki şarj yiyodur şebeke değişimi çok yaptığı için. Türkcell çok daha stabil. 4g olduğunda üstüne de yok.
  • Her iki operatörün müşteri hizmetleri ile de görüştüm. 30 tl ceza ödeyip 8o tl vodafone fatura ödeyeceğim. Sonrasında 79 tlye Turkcell platinum hoşgeldin tarifesine geçicem. Umarım bi sıkıntı olmaz.20 tl için bu kahır çekilmez. Bi daha tövbe. Vodafone Bayinin önünden bile geçmem.
  • Doğru seçim, fakat tarife seçimin yanlış diye düşünüyorum. 15GB için 80 lira vermektense, 12GB için 63 lira vermek daha avantajlı, ki Platinum tarifeler yenilendi sen 90 günü doldurmadan içerikleri zenginleşecektir ve yeni müşteriymiş gibi Platinum'a geçip fırsatlardan da yararlanırsın. Şappadanak Platinum'a atlama bence.

Herkes devir ekonomi devri vs. diyorda, 2019'dayız YAHU!!! Devir teknoloji ve iletişim devri. Ülkemizde internet zaten lüks sayılıyor, adam akıllı hizmet için elini biraz cebine atman gerek.

Turkcell'den şaşmayacaksın abi çekim gücü, internet hızı, servisleri, verdiği hediyeler, müşteriye ilgisi diğerlerinden katkat üstündür. Bunlarda ekstra ücret anlamına gelir.

Operatör değiştirip böyle işlerle uğraşırken harcayacağın eforu, Turkcell'i nasıl daha avantajlı kullanırım diye harcasan kat kat kâr edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 6 Haziran 2019; 23:15:23 >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    hangi tarife 63 platinum
  • mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Lifecell fırsat 9gb, 3gb'da haydi gel'den var.

• Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum.Tt kullanıyordum, yaylada ve köyde internete bağlanamadığım için turkcell'e geçtim.Henüz kırsalda denemedim fakat şehirdeki performansından hiç memnun değilim.Evde wifi'ın zayıf olduğu yerler olduğu için hücresel veri genellikle açık olur bende.Tt'de 3g gördüğümü hatırlamıyorum bunda devamlı 3g görüyorum ve telefon inanılmaz ısınmaya başladı.Tt'de kırsalda sıkıntı yapıyordum fakat şehirde çok memnundum.Telefonun ısındığına da hiç şahit olmamıştım.Hiç memnun değilim bu durumdan.Şu an elim yanıyor resmen.
  • şarj süresi de kötüleşiyor vodafonda.
    https://i.imgur.com/xiy8U7n.jpg
    bu süreyi uçak modu + wifi araması ile aldım.

eğer uçak modunu kapatıp normale dönersem, wifi açık mobil veri kapalıyken 6 saat veriyor.

eğer wifi kapalı mobil veri açık şekilde kullanırsam 5 saat veriyor.

tabi gsm şebekesi ile kullanınca batarya daha çok gider ama bu kadar fark olması normal mi bilmiyorum.
  • Bir firma bu kadar şikayet alınan bir sorunu yıllardır nasıl çözemez aklım almıyor, bu kadar şikayet var umurunda bile değil, ki bu bir servis kampanya felan olayı değil en temel şebeke servisi sorunlu on yıldır çözen yok
  • Alakasi yok
  • 2023 yılında sorun hala devam ediyor. 2033 yılında da devam edecek anlaşılan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.