Vodafone Türkiye'ye geldiğinden bu yana bir çok değişikliğide yanında getirmiştir,sorunlarımızı kısa sürede çözmüştür.En başta da Şebeke/Baz sorununu.Fakat diğer operatörlerde olduğu gibi Vodafone'da da Ön Ödemeli Hatlara sağlanan avantajlar (SMS,Konuşma) Faturalı Hatlara sağlanmıyor.Bu konuda Faturalı Hat Sahipleri olarak sizlerden yeni çalışmalar bekliyoruz.
Siz abonelerimizin talep ve sorunlarını karşılayabilmek, en kısa sürede çözüme ulaştırabilmek ve siz değerli abonelerimizin memnuniyetini kazanmak için; Vodafone olarak yeni servisler, yeni düzenlemeler ile sürekli gelişmekte ve hizmet kalitemizi arttırmakta ve siz değerli abonelerimiz için en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. Gerek Vodafone faturalı gerek Vodafone ön ödemeli (kontörlü) hatlarımız için belirli süreler kapsamında farklı avantaj ve içerikte kampanyalar hazırlamaktayız. Talep etmeniz durumunda, şu an abonelerimizin kullanımına sunulmuş olan tarife ve kampanyalarımızdan yararlanabilirsiniz. Kampanyalarımız ve tarifelerimiz ile ilgili detaylı bilgilere aşağıda yer alan linkler kanalı ile ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz.
Sürekli gelişen GSM teknolojisinde, Vodafone olarak yeni servisler ve yeni abonelik uygulamalarımız ile, siz değerli abonelerimiz için en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. Ayrıca, abonelerimize daha kaliteli hizmet sunmak adına her türlü eleştiri ve önerileriniz değerlendirilmektedir. Buna bağlı olarak önerinizin ilgili birimlere aktarılmış olduğu bilgisini de paylaşmak isteriz.
Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
bence gereksiz bir konu açmışın bunu bütün operatörler bu şekilde cevaplar
Bende faturalı bir aboneyim bir çok kere aynı konularda taleplerde bulundum sonunda Cep Limitsiz faturalı tarifesi çıktı bana uygun çok mutluyum umarım 31.03.2009 tarihiniden sonra extra avantajlar devam eder yoksa FOOSSSS olur vodafone benim için
quote:
Orjinalden alıntı: xfurix
bence gereksiz bir konu açmışın bunu bütün operatörler bu şekilde cevaplar
Neden Gereksiz bir konu.Faturalı bir hat kullandığım ve kontörlü hatlara sağlanan avantajlardan istediğim için mi gereksiz?
banada biraz kopyala yapıştır mesajı gibi geldi.ama bu konularda çalıştıklarını düşünüyorum.
şu zamana kadar tarife çıkarmayan vodafone son 2 ay içerisinde bir çok kampanya ve tarife çıkardı.
kapsama sorunu bence hala yeterli değil vodafone ismine bakılırsa hala çok yere baz lazım özellikle ZEYTİNBURNUNA