Şimdi Ara

Vodafone-Avea hat taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba avea dan vodafon'a hattımı taşıma hatasında bulundum, online başvuru yaptım. Izmırdeyım dıye şehre ozel 4gb uyumluya geçınce 4gb da hedıye verıyorlarmıs 1 yıl boyunca. Neyse hattı kurye teslım ettı ama bana teslım edılen hat yanlışmış ve benım hat nerde bellı degıl. 5 gundur hattım kapalı ve musterı hızmetlerıyle 40+ konusma yapmama ragmen hepsı bırbırınden süzme oldukları için çözum uretemedıler. Ben tekrar hattımı avea ya taşıyacagım, kamuda ogretmen oldugum için kamu 6gb tarıfesine geçmek ıstıyorum ama bunun için bekleme suresı varmıdır arkadaşlar.

• Türk Telekom'da yeni müşteri indirimi alamazsın. 90 gün şartı var. Zamlı fiyattan alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekom ile gorustugumde sadece 30tl ceza odersiniz dediler 90 gunden once dondugunuz icin dediler. Ama kamu 6gb a internetteki indirimli fiyatlari verdiler

• Turkcelle gec hocan. 6gb lifecell 39 tl. Hediyelerle 15 gb kullanirsin. Kaliteli hizmet alirsin.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Kalitesi tartisilmaz ama turkcell'e guvenmiyorum. Sagdan soldan birseyler sokusturur faturayi kabartir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.