Şimdi Ara

Vodafone’da yaşadığım sorunlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.5 aydır vodafone kullanıyorum. Türk telekom kullanırken başıma gelmeyen olaylar şimdi geliyor. Tek tek yazayım da sizde de aynısı varsa lütfen yazın. Çünkü telefonumda mı sorun var diye düşünmeye başladım. Telefon 7 plus bu arada

1) avm gibi yerlerde speedtest 70 mbps download verirken internette gezinirken siteleri açmama sorunu yaşıyorum.

2) dün e-nabız için üyelik yapacaktım. Sms kodu bir türlü gelmedi. 10 kere denedim 1-2 kere geldi ve o kodları kabul etmedi. Bu sabah onlarca sms kod mesajı geldi.

3) Instagramdan mesaj atıyorlar msj gelmiyor ancak telefon full 4G çekiyor. Mobil siteye girmeye çalışıyorum girmiyor. Telefonu kapat aç yapıyorum düzeliyor.

Eğer herkeste buna benzer sorunlar varsa hattımı değiştirmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafone kullandığım zamanlarda bende böyle şeyler olmuyor.

Telefonun full çekmesi seni yanıltmasın, full çekip süründürebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Vodafone kullandığım zamanlarda bende böyle şeyler olmuyor.

Telefonun full çekmesi seni yanıltmasın, full çekip süründürebilir.
    Hocam gerçekten sorunlu bir oparatör ya. Türk Telekomda karşılaşmadığım bir çok sorunla bunla karşılaştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone bulunduğun konuma göre internette rezil de eder vezir de.

ancak sms gelmemesi ve speedtest te yüksek hız olup internete girememe vs. yaşamadım ben.

internetteki speedtest hızının yüksek olup sitelere girmemesi olayı vodafone'un dnslerinden kaynaklanıyor olabilir (sadece bir tahmin)

ben android 9 kullandığım için dns over tls ile mobil veri dns'sini değiştirebiliyorum. sıkıntı yaşamıyorum nette.

not: internetteki yavaşlıktan kastın donanımhaber ise, sıkıntı nette değil forumda.
  • Bir konunuz vardı, orada bazı tavsiyelerde bulunmuştum. Şimdilik düzeldi demiştiniz. İsterseniz oradaki tavsiyeleri deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.