Şimdi Ara

vodafone'dan alacağımız 3 telefondan hangisi (samsung-gm-sony)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar. kardeşim, faturalı hat kullanıyor 1 yıldır ve kullandığı telefondan memnun değil (samsung core i6282 mi öyle bişey). faturalı esnek tarifeye uygun yakınımızdaki voda bayiinde bulunan telefonlara baktık ve 3 telefon seçtik. aralarından hangisini önerirsiniz diye sormak istedim.

Samsung Grand Neo : arkadaşım kullanıyor. gayet memnun. faturalı esnek tarifeye ayda 28 liraya gelecek.

GM Discovery Air : aylık 38 lira gibi bi fiyatı vardı sanırım. ve GMnin fiyat performans açısından en iyi marka olduğunu gayet biliyorum. o yüzden ben bunu önerdim.

Sony Xperia T3 : fikrim olmayan aylık 38lik liralık telefon.

• 3 telefonda aslinda alinmaz ancak bu 3 secenekten gmd air

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam üçünde alınmaz bence. Hiç bulaşmayın
    Vodafone smart 6 ya bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rigobert_42 -- 29 Haziran 2015; 15:16:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 telefonda gerćekten kötü ama siz teleg
    Fonu ne amaćla kullandığnıza göre değişir fotoğraf için sony samsung ung grand ını ak neo su ćok düşü ićinde en iyi sayin kardeßimizin dediği gibi gm d air ama benve sen başka bayilerden de bak ćünkü bu yelefonlara 1000 tl veriyosun 300 tl daha verip düzgün bir telefon alabilirsinbence başka vodofonelara da bak çünkü büyük bir para vereceksiniz ve uzun bir süre kullanıcaksanız samsung galaxy a5 i alın derim yada z3c sećin size kalmiş ha birde asus zenfone 5 var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. değerlendirmeniz için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.