Şimdi Ara

Vodafone'dan Avea'ya Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, numaramı Vodafone'dan Avea'ya geçirmek için başvurumu yaptım gerekli belgeleri imzaladım ve 6 gün içerisinde Avea'ya geçeceği bildirildi. Ancak çekmeme problemi yaşarsam müşteri memnuniyetsizliği kapsamında iade edip sözleşmeyi iptal edebiliyormuyum(normal alışverişler gibi)? Böyle birşey varsa kaç günlük bir deneme süresi var? Bilgi verebilirsenz sevinirim

• Taahhüt mu verdiniz orayı anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Taahhüt mu verdiniz orayı anlamadım?
    deneme süresi diye bir şey duymadım mobil operatörler için?
  • 12 aylık taahhütlü kampanya. Üst komşum avea kullandığını ve evde çekmediğini söyledi. Bu nedenle soruyorum açıkçası
  • Bir şey olmaz 5-10 liralık ilk ayın taahhüt cezasını ödersiniz o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Bir şey olmaz 5-10 liralık ilk ayın taahhüt cezasını ödersiniz o kadar.
    Üst kattaki komşunuzun çekmiyorsa sizde nasıl bir durum oluşmasını bekliyorsunuz ki?
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Sorun zaten sözleşmeyi yaptıktan sonra bunu öğrenmemdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursenal

Sorun zaten sözleşmeyi yaptıktan sonra bunu öğrenmemdi.

Numara taşımaya başvurduktan sonra iki gün içerisinde işlemi iptal ettirebilirsin. Onaylanmadan daha doğrusu.
  • şimdi üst kat komşuNuz hattı avea ve çekmiyorsa siz de o problemi yaşarsınız. Yerinde olsam 2 hafta kullanıp memnun kalırsam taahüt mesajı gönderirdim.
  • doğru. hat açıldıktan sonra kampanyalı kullanım için mesaj göndermem gerekiyor. bu mesajı atmadan taahhütlü olmuyorum. dediğiniz gibi birkaç gün kullanacağım memnun kalmazsam taahhütlü olmadığım için dönüş yapabilirim. teşekkürler

tabi bi sürü şey imzaladım geçiş için, içerikleri tam nedir onu da bilmiyorum.
  • quote:

doğru. hat açıldıktan sonra kampanyalı kullanım için mesaj göndermem gerekiyor. bu mesajı atmadan taahhütlü olmuyorum. dediğiniz gibi birkaç gün kullanacağım memnun kalmazsam taahhütlü olmadığım için dönüş yapabilirim. teşekkürler

tabi bi sürü şey imzaladım geçiş için, içerikleri tam nedir onu da bilmiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_60262753/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: metafest

http://forum.donanimhaber.com/m_60262753/tm.htm

taşıma zamanı bildirimi bugün geldi malesef neyse birkaç gün kullanayım memnun kalmayıp değiştirirsem buradan bildiririm. teşekkürler
  • Hayırlısı bakalım.. Bende geçiş yaptım vodafondan aveaya.. Bende bilmiyorum çekim kalitesi nasıl olacak ama ben daha çok vodadon 64kb sim kart sorunundan dolayı heçiyorum.. Turkcelle geçmeye yemedi açıkçası pahalı bense oğrenciyim.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-675C938D1

Hayırlısı bakalım.. Bende geçiş yaptım vodafondan aveaya.. Bende bilmiyorum çekim kalitesi nasıl olacak ama ben daha çok vodadon 64kb sim kart sorunundan dolayı heçiyorum.. Turkcelle geçmeye yemedi açıkçası pahalı bense oğrenciyim.. :)
    Önce kullan ondan sonra taahhüt mesajı yolla bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: hseyin19

Önce kullan ondan sonra taahhüt mesajı yolla bencede

Alıntıları Göster
    Bu sabah açıldı hat.. vodafone un 3-4 ile çektiği yerde avea 2-3 ile çekiyor. internet de bununla doğru orantılı biraz daha yavaş. ama korktuğum kadar kötü olmayacak sanırım
  • quote:

Bu sabah açıldı hat.. vodafone un 3-4 ile çektiği yerde avea 2-3 ile çekiyor. internet de bununla doğru orantılı biraz daha yavaş. ama korktuğum kadar kötü olmayacak sanırım

ArayanıBil servisi açık mı? Sizi arayıp ulaşamayanlar kısa mesajla bildirilir. Çekme sorunu olup olmadığını anlayabilirsiniz. Aylık 89 kuruş ücreti var.

PM'yi yanlışlıkla attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: metafest

quote:

ArayanıBil servisi açık mı? Sizi arayıp ulaşamayanlar kısa mesajla bildirilir. Çekme sorunu olup olmadığını anlayabilirsiniz. Aylık 89 kuruş ücreti var.

PM'yi yanlışlıkla attım

ben de ilk pm ye baktığım için oradan cevap yazdım. dediğim gibi henüz bilmiyorum. birkaç gün daha kullanayım göreceğiz ne olup olmadığını

• quote:

Benim vodafon hattım evde 2/3 diş çekiyor ve 3g sıkıntılı.. Umarım Avea biraz daha iyi olur..

Aslında Avea çekmese bile olur ben şarj suremin 12 saati geçmesini istiyorum.. Bu sorunun vodafondan kaynaklandığını düşünüyorum..

Kısmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

quote:

Benim vodafon hattım evde 2/3 diş çekiyor ve 3g sıkıntılı.. Umarım Avea biraz daha iyi olur..

Aslında Avea çekmese bile olur ben şarj suremin 12 saati geçmesini istiyorum.. Bu sorunun vodafondan kaynaklandığını düşünüyorum..

Kısmet

Operatör ile telefon şarjı arasında nasıl bir bağlantı var ki?

• bursenal B kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=53900286&p=1#53900286

Burdan dostum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.