Merhaba, numaramı Vodafone'dan Avea'ya geçirmek için başvurumu yaptım gerekli belgeleri imzaladım ve 6 gün içerisinde Avea'ya geçeceği bildirildi. Ancak çekmeme problemi yaşarsam müşteri memnuniyetsizliği kapsamında iade edip sözleşmeyi iptal edebiliyormuyum(normal alışverişler gibi)? Böyle birşey varsa kaç günlük bir deneme süresi var? Bilgi verebilirsenz sevinirim
Taahhüt mu verdiniz orayı anlamadım?
quote:
Orijinalden alıntı: 0537
Taahhüt mu verdiniz orayı anlamadım?
deneme süresi diye bir şey duymadım mobil operatörler için?
12 aylık taahhütlü kampanya. Üst komşum avea kullandığını ve evde çekmediğini söyledi. Bu nedenle soruyorum açıkçası
Bir şey olmaz 5-10 liralık ilk ayın taahhüt cezasını ödersiniz o kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: 0537
Bir şey olmaz 5-10 liralık ilk ayın taahhüt cezasını ödersiniz o kadar.
Üst kattaki komşunuzun çekmiyorsa sizde nasıl bir durum oluşmasını bekliyorsunuz ki?
TurkforceT
kullanıcısına yanıt
Sorun zaten sözleşmeyi yaptıktan sonra bunu öğrenmemdi.
Sorun zaten sözleşmeyi yaptıktan sonra bunu öğrenmemdi.
Numara taşımaya başvurduktan sonra iki gün içerisinde işlemi iptal ettirebilirsin. Onaylanmadan daha doğrusu.
şimdi üst kat komşuNuz hattı avea ve çekmiyorsa siz de o problemi yaşarsınız. Yerinde olsam 2 hafta kullanıp memnun kalırsam taahüt mesajı gönderirdim.
doğru. hat açıldıktan sonra kampanyalı kullanım için mesaj göndermem gerekiyor. bu mesajı atmadan taahhütlü olmuyorum. dediğiniz gibi birkaç gün kullanacağım memnun kalmazsam taahhütlü olmadığım için dönüş yapabilirim. teşekkürler
tabi bi sürü şey imzaladım geçiş için, içerikleri tam nedir onu da bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: bursenal
doğru. hat açıldıktan sonra kampanyalı kullanım için mesaj göndermem gerekiyor. bu mesajı atmadan taahhütlü olmuyorum. dediğiniz gibi birkaç gün kullanacağım memnun kalmazsam taahhütlü olmadığım için dönüş yapabilirim. teşekkürler
tabi bi sürü şey imzaladım geçiş için, içerikleri tam nedir onu da bilmiyorum.
taşıma zamanı bildirimi bugün geldi malesef neyse birkaç gün kullanayım memnun kalmayıp değiştirirsem buradan bildiririm. teşekkürler
Hayırlısı bakalım.. Bende geçiş yaptım vodafondan aveaya.. Bende bilmiyorum çekim kalitesi nasıl olacak ama ben daha çok vodadon 64kb sim kart sorunundan dolayı heçiyorum.. Turkcelle geçmeye yemedi açıkçası pahalı bense oğrenciyim.. :)
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-675C938D1
Hayırlısı bakalım.. Bende geçiş yaptım vodafondan aveaya.. Bende bilmiyorum çekim kalitesi nasıl olacak ama ben daha çok vodadon 64kb sim kart sorunundan dolayı heçiyorum.. Turkcelle geçmeye yemedi açıkçası pahalı bense oğrenciyim.. :)
Önce kullan ondan sonra taahhüt mesajı yolla bencede
quote:
Orijinalden alıntı: hseyin19
Önce kullan ondan sonra taahhüt mesajı yolla bencede
Alıntıları Göster
Bu sabah açıldı hat.. vodafone un 3-4 ile çektiği yerde avea 2-3 ile çekiyor. internet de bununla doğru orantılı biraz daha yavaş. ama korktuğum kadar kötü olmayacak sanırım
quote:
Bu sabah açıldı hat.. vodafone un 3-4 ile çektiği yerde avea 2-3 ile çekiyor. internet de bununla doğru orantılı biraz daha yavaş. ama korktuğum kadar kötü olmayacak sanırım
ArayanıBil servisi açık mı? Sizi arayıp ulaşamayanlar kısa mesajla bildirilir. Çekme sorunu olup olmadığını anlayabilirsiniz. Aylık 89 kuruş ücreti var.
PM'yi yanlışlıkla attım
quote:
Orijinalden alıntı: metafest
quote:
ArayanıBil servisi açık mı? Sizi arayıp ulaşamayanlar kısa mesajla bildirilir. Çekme sorunu olup olmadığını anlayabilirsiniz. Aylık 89 kuruş ücreti var.
PM'yi yanlışlıkla attım
ben de ilk pm ye baktığım için oradan cevap yazdım. dediğim gibi henüz bilmiyorum. birkaç gün daha kullanayım göreceğiz ne olup olmadığını
quote:
Benim vodafon hattım evde 2/3 diş çekiyor ve 3g sıkıntılı.. Umarım Avea biraz daha iyi olur..
Aslında Avea çekmese bile olur ben şarj suremin 12 saati geçmesini istiyorum.. Bu sorunun vodafondan kaynaklandığını düşünüyorum..
Kısmet
quote:
Orijinalden alıntı: ddnet
quote:
Benim vodafon hattım evde 2/3 diş çekiyor ve 3g sıkıntılı.. Umarım Avea biraz daha iyi olur..
Aslında Avea çekmese bile olur ben şarj suremin 12 saati geçmesini istiyorum.. Bu sorunun vodafondan kaynaklandığını düşünüyorum..
Kısmet
Operatör ile telefon şarjı arasında nasıl bir bağlantı var ki?